Aad de Beus verkoopt keukens volgens een simpel principe: transparant, voorspelbaar en betaalbaar
Aad de Beus verkoopt keukens volgens een simpel principe: transparant, voorspelbaar en betaalbaar

Keukensale.com viert vijfde verjaardag!

Algemeen

DELFT - Het is alweer vijf jaar geleden dat de Delftse ondernemer Aad de Beus zijn winkel Keukensale.com opende op de Schieweg. Tegenover de Makro toont hij de laatste nieuwe snufjes op het gebied van keukens, voor ieder budget en in alle stijlen.

"We zijn inmiddels zo'n 500 geleverde keukens verder en daar komt voorlopig nog geen eind aan", glimlacht De Beus. "Als je ziet hoeveel positieve mond-tot-mondreclame wij in relatief korte tijd hebben weten te genereren, dan is dat best een hele prestatie. Alhoewel Delft een stad is, gaan praatjes nog steeds snel: je kunt je hier niks permitteren, want dat ligt zo op straat. Daarom ben ik als Delftenaar zélf zo blij met onze zorgvuldig opgebouwde reputatie."
Op onze vraag of De Beus het vijfjarig bestaan nog viert met speciale acties of aanbiedingen, kijkt hij ons alleen maar zuchtend aan. "Daar gaan we weer! Dat is nou precies wat ik níet doe, want onze prijzen zijn altijd scherp en voor ongeloofwaardige acties gaat men maar naar een ander. Alle cadeautjes die je krijgt, moet je eerst zelf betalen en ik vertel liever gewoon wat iets écht kost. Nee, wij onderscheiden ons op een ouderwetse manier van het grote geweld van de ketens. Je kunt bij ons in een zeer ongedwongen sfeer je keukenplannen bespreken, vrijblijvend en niet met het mes op tafel. Daar zijn mensen wel klaar mee, dat merk ik heel sterk. We hangen geen verkoopverhaaltjes op, maar zorgen dat de klant het beste advies krijgt binnen hún mogelijkheden en voor elk budget. De 'keukens half geld'-acties en gratis vaatwassers vind je dus absoluut niet bij Keukensale.com."
Keukensale.com verkoopt Duitse en Nederlandse keukens met topmerken apparatuur volgens een simpel principe: "Transparant, voorspelbaar, betaalbaar en zonder allemaal flauwekulverhalen en acties." Interesse? Neem dan een kijkje aan de Schieweg 93B, of bel 015-3649541.