De MIND Blue Monday Run is voor en door mensen met een depressie
De MIND Blue Monday Run is voor en door mensen met een depressie

MIND Blue Monday Run

Algemeen

DELFT - Op 20 januari 2020, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar, organiseert MIND voor de derde keer de MIND Blue Monday Run.

MIND grijpt Blue Monday ieder jaar aan om aandacht te vragen voor de ernst van een echte depressie, en om openheid te stimuleren. De organisatie wil een dialoog op gang brengen over deze psychische aandoening: hoe eerder je praat over je problemen, hoe eerder je geholpen kunt worden.
Iedereen die het belangrijk vindt om mensen met een depressie te helpen kan zich aansluiten bij de Run. Veel mensen die deelnemen hebben zelf of via een naaste te maken met depressie.

Ondersteunen
De deelnemers halen met de MIND Blue Monday Run geld op om psychische problemen te voorkomen en om mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Zo biedt MIND de website MIND Blue voor mensen met een depressie en kunnen mensen met hun hulpvragen bij MIND Korrelatie terecht.

Uitdagend
Iedereen is welkom op maandagochtend 20 januari 2020 om 9.00 uur. Lekker hardlopen of in een stevig tempo wandelen, wat voor jou mogelijk is en waar je zin in hebt, afgewisseld met oefeningen voor souplesse, kracht, uithoudingsvermogen en ontspanning. De trainers zorgen voor een uitdagende mix voor elk niveau.

Meelopen
Deelnemers kunnen verzamelen op de parkeerplaats bij KNUS, Zavelpad 3, aan de rand van natuurgebied De Delftse Hout. Om 9.15 uur start de run en om circa 10.30 uur eindigt deze met warme chocolademelk of thee.

Meer informatie over de MIND Blue Monday Run is te vinden op www.mindbluemondayrun.nl. Schrijf je in en loop mee!