De laatste dagen van het jaar zijn ene goed moment om een deal te scoren bij DIGO. (Foto: PR)
De laatste dagen van het jaar zijn ene goed moment om een deal te scoren bij DIGO. (Foto: PR)

Eindejaarsdeals bij Vakgarage DIGO

Algemeen

DELFT – Op het randje van 2019 worden er bij Vakgarage DIGO veel nieuwe auto's klaargemaakt voor aflevering in het nieuwe jaar. Maar daarnaast zijn er nu als EINDEJAARSDEALS veel occasions zeer scherp geprijsd waardoor het extra druk is in de showrooms.

Natuurlijk hebben we een ruime keuze in gebruikte auto's met wat meer ervaring, maar we hebben ook ruim 80 auto's van bouwjaar 2018 en 2019. Auto's waar net de kop vanaf is en prijstechnisch dus erg interessant. Zoals een Renault Kadjar van 2019, een prachtige bijna nieuwe Toyota C-HR van een half jaar jong, diverse Toyota Yarissen handgeschakeld en automaat modellen van 2018 en 2019 , en deze week komen er weer VW Polo's van 2019 binnen. Er staan op beide vestigingen ook veel voordelige occasions tot 5.000 euro, en extra scherp geprijsd. Onze werkplaats draait momenteel op volle toeren. Nu we ruim 5 jaar Vakgarage zijn, hebben wij het beste van de autobranche kunnen samenvoegen, de kennis van bijna 50 jaar dealerschap en het nieuwe Vakgarage label. Daardoor weet men ons nog beter te vinden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Vakgarage DIGO aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u nooit stuit op onverwachte onderhoudskosten van uw auto. Bij Vakgarage DIGO onderhouden wij alle automerken, ook als de auto nog fabrieksgarantie heeft. Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende.

Waarom DIGO?
Bij Vakgarage DIGO werken echte vakmensen, met verstand van ieder automerk. Wij beschikken door regelmatige trainingen en veel ervaring over de juiste kennis van auto's en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kunnen we bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen. Niet voor niets krijgt Vakgarage in het Grote Beurten Onderzoek van de ANWB een mooie 8,1 als rapportcijfer. Overige universele garagebedrijven scoren hierin gemiddeld slechts een 6,4. U ziet: auto-onderhoud is in veilige handen bij Vakgarage DIGO. Met onze slogan : "Kijk en vergelijk ,we hebben altijd het beste (aan)bod" zorgen wij er ook nog eens voor dat we dat heel voordelig doen! Onze showroomdeur staat altijd voor u open om een mooie occasion te bekijken, voor een servicebeurt, een APK of voor een voordelige banden aanbieding. Of gewoon, voor een praatje met een kop koffie!
U bent van harte welkom op de Motorenweg 25 te Delft. Info: tel. 015-5150080.