Weet jij wie dit is en kun jij drie van haar hits opnoemen? Dan maak je kans op kaarten!
Weet jij wie dit is en kun jij drie van haar hits opnoemen? Dan maak je kans op kaarten! (Foto: )

Win kaarten voor Generations!

RIJSWIJK - Haal je aussie uit het stof of zoek je blauwe mascara weer op, want de eerste editie van Generations komt eraan. Word meegenomen op een trip down memory lane door de grootste namen uit de 90's en 00's!

Generations is het eerste 90's en 00's indoor festival waar generaties samenkomen en de leukste herinneringen opnieuw worden beleefd.
Zing mee met de beste hits aller tijden van onder andere Snap!, 2 Unlimited, T-Spoon, Flamman & Abraxas en Def Rhymz of laat de temperatuur hoog oplopen wanneer je tot het gaatje gaat op de échte knallers van DJ Paul Elstak en festival host Jeroen Post!

Broodfabriek
Op 14 maart zal de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk worden omgetoverd tot hét decor van het eerste 90's en 00's indoor festival, waar je tussen 19.30 uur en 02:00 uur kunt losgaan op al je favoriete hits. De minimale leeftijd om het festival te bezoeken is 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet toegestaan om als minderjarige het festivalterrein te betreden. Er kan om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.generationsfestival.nl.

Win kaarten
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee groepstickets weggeven voor dit 90's en 00's festival. Per groepsticket mogen maar liefst zes personen mee, dus dat wordt gezellig genieten en herinneringen ophalen!

Vraag: Hoe heet de zangeres van 2 Unlimited die door Charles van Harling wordt geïnterviewd en wat zijn drie hits van deze popband? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

De winnaars krijgen in de eerste maand van het nieuwe jaar bericht.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1