Weet jij hoe deze bekende presentator heet? Dan maak je kans op kaarten!
Weet jij hoe deze bekende presentator heet? Dan maak je kans op kaarten! (Foto: )

Win kaarten voor de IJssculpturen Expositie!

SCHEVENINGEN - Deze winter is de Haagse badplaats Scheveningen weer dé plek voor de ultieme winterervaring aan zee. Tot 12 januari 2020 zijn er weer prachtige ijssculpturen te bezichtigen op het strand naast de Pier.

Het thema dit jaar is 'Frozen Magic'. Er zijn ruim 22 sculpturen te zien, verdeeld over 12 scenes. De makers van de ijssculpturen komen uit Nederland, Rusland, Finland, Duitsland en Griekenland. Openingstijden dagelijks van 10.00 uur tot 19.00 en tijdens Kerstvakantie van 10.00 uur tot 20.00 uur. De expositie is rolstoeltoegankelijk. Tip: kleed je warm aan, want het is maar liefst -15°C in het gekoelde deel van de 500 m2 grote tent! Gelukkig kun je in de gezellige verwarmde voortent genieten van lekker hapje en een warm drankje.

Win kaarten
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen twee gezinskaarten voor vier personen weggeven om de prachtige ijssculpturen te gaan bekijken. Niet alleen entree voor de ijssculpturen, maar ook nog even op de schaats. Dat is heerlijk genieten met elkaar!

Vraag: Hoe heet de bekende presentator die de stem van Olaf is in Frozen en door Charles van Harling wordt geïnterviewd? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1