Vestigingsmanager Elgin Herfst (rechts) en, sinds kort nieuw in het verkoopteam, Mike Broeren.
Vestigingsmanager Elgin Herfst (rechts) en, sinds kort nieuw in het verkoopteam, Mike Broeren.

Zeeuw & Zeeuw KIA sluit het jaar af met feestelijke extra koopzondag

  autonieuws

DELFT - Zeeuw & Zeeuw KIA bereidt zich zoals iedereen voor op het nieuwe jaar. Maar dat wil niet zeggen, dat de rest van 2019 nog ongemerkt voorbij zal gaan.

Op zondag 29 december vindt er namelijk een feestelijke extra koopzondag plaats, die duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Vestigingsmanager Elgin Herfst en zijn medewerkers kunnen de bezoekers wijzen op mooie prijsaanbiedingen. En dit alles onder het genot van een oliebol, of een ander hapje of drankje. "De prijsacties kunnen deze dag wel oplopen tot 3.400 euro", zegt Herfst. "Tijdens de extra koopzondag staan er bijvoorbeeld Kia's Picanto Comfort Plus Line in diverse varianten. Alle uitvoeringen hebben de exclusieve metallic lak ter waarde van 495 euro. De prijs gaat dus van 14.895 naar het actietarief van 12.395 euro. De auto's zijn hiermee voorzien van airco, elektrisch bedienbare ramen voor, een achteruit-rij-camera en voorbereid is Apple CarPlay."

Extra koopavond
De verruimde openingstijden om auto's te bekijken bij Zeeuw & Zeeuw KIA worden in het nieuwe jaar ook gewoon voortgezet. Vanaf 1 januari zal het KIA-dealerbedrijf elke vrijdag open zijn tot 20.30 uur. "Een extra koopavond. Ben je toch even inkopen aan het doen bij MAKRO, dan is een bezoekje aan het KIA-dealerbedrijf makkelijk gemaakt", aldus Herfst. In de maanden januari en februari heeft Zeeuw & Zeeuw diverse acties. Nu de weersomstandigheden steeds wat minder zullen worden, is het belangrijk dat de auto over de juiste winterbanden beschikt. "Bij de januari- en februari-acties wordt korting gegeven op all-weather-banden en winterbanden die kan oplopen tot 10 procent. Er zijn dan ook gebruikte wintersets beschikbaar tegen gereduceerde prijs", zegt de vestigingsmanager.

KIA E-Niro
Zeeuw & Zeeuw KIA heeft de beschikking over diverse E-Niro's die kunnen worden besteld. Wordt de KIA E-Niro in januari of februari besteld, dan kan die binnen zeven maanden geleverd worden. "En dat gaat om de KIA E-Niro van het modeljaar 2019. De levertijd is terug gelopen tot zeven maanden en dit was twaalf maanden. In februari bestellen is dus in augustus rijden!"

Actieradius
De KIA E-Niro is een volledig elektrische auto met een actieradius van 455 kilometer. De aandrijflijn van de E-Niro bestaat uit een 64 kWh lithium-polymeer-batterij, gekoppeld aan een krachtige 150 kW sterke elektromotor. Hiermee is het rijbereik op één acculading tot het genoemde aantal kilometers volgens de WLTP-metingen, zonder enige vorm van uitstoot. De 100 procent elektrische E-Niro rijd je zakelijk met lage bijtelling. De voorraad bestaat uit modellen in de Executive-lijn en dat is inclusief metallic lak. De 2019-versie kostte 46.305,50 euro. De 2020-versie heeft een prijs van 48.935,50 euro. Die laatste is voorzien van een drie-fasen-lader.

Het drie-fasen-laden
Met dit systeem kan tot drie keer zo snel bij een (publieke) laadpaal geladen worden. Het opladen van de KIA E-Niro is heel gemakkelijk: dat kan gewoon thuis of bij een snel groeiend netwerk van (snel-)laadstations in Nederland en daarbuiten. De batterijstatus zie je helder weergegeven bovenop het dashboard en tijdens het laden ook aan de buitenzijde. Je kan het laden zelfs slim programmeren! "Een andere mogelijkheid is de KIA E-Soul", zegt Herfst. "Ook deze volledig elektrische auto heeft een actieradius van 455 kilometer. De kostprijs is 42.985,50 euro en deze is te leveren vanaf februari 2020."

Zeeuw & Zeeuw KIA
Schieweg 53
2627 AT Delft
(015) 256 08 79
www.kia-zeeuwenzeeuw.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1