Logo delftopzondag.nl
Het Sportfondsenbad biedt naast het zwembad een complete saunabeleving
Het Sportfondsenbad biedt naast het zwembad een complete saunabeleving

De verborgen parel van het Sportfondsenbad

DELFT - Sportfondsenbad Delft is verkozen tot accommodatie van het jaar en dat is niet voor niets. Het team is voortdurend bezig het bad aan te passen naar de wensen van bezoekers.

"Het Sportfondsenbad is een gezellig zwembad met een dorps karakter", vertelt manager Nelly Veenstra. "Mensen kennen elkaar, trekken een paar baantjes en schuiven daarna samen aan bij onze zwembadbar voor een kopje koffie. Dat mensen graag terugkomen, kan ook te maken hebben met de ontwikkeling van ons zwembad. Wij spelen in op de vraag van onze bezoekers en hebben voor alle leeftijden iets te bieden. Wij hebben een groot aanbod groepslessen en breiden ons pakket voortdurend uit om in de behoeften te voorzien. Zo komen wij vanaf januari met zwangerschapszwemmen en willen wij baby- en peuterzwemmen uitbreiden naar de avond, zodat het een uitje wordt voor het hele gezin. Ook creëren wij meer ruimte voor privé zwemlessen, want daar is momenteel veel vraag naar."

Sauna
"Wat velen niet weten, is dat wij naast onze zwembaden ook een sauna hebben. In de Finse sauna, het Turkse stoombad en de whirlpool kun je bij ons van dinsdag tot en met vrijdag heerlijk ontspannen. Het ritueel van opwarmen, afkoelen en rusten is genieten geblazen. Op de eerste etage is een gezellig en bemand horecadeel, inclusief rustruimte. Hier kunnen saunabezoekers zich even terugtrekken en genieten van een lekker hapje of drankje. Op de menukaart staan onder meer verse broodjes, wraps en smoothies. Op het buitenterras, eveneens op de eerste verdieping, is het vooral in de zomer heerlijk toeven."

Kijk voor het actuele rooster en de openingstijden van het Sportfondsenbad aan de Weteringlaan op www.sportfondsenbaddelft.nl

Meer berichten