Grand Bazaar bij Sint Stanislascollege

Algemeen

Dit jaar bestaat het Stanislascollege 70 jaar. Dit viert de school onder andere met een Grand Bazaar op vrijdag 16 november. Spelletjes, rommelmarkt, restaurants… Alles zal aanwezig zijn op deze gezellige middag. Iedereen is welkom: ouders, broertjes, zusjes, buurtbewoners, bezoekers uit Delft en omstreken!

Spullen
Heb je afgelopen herfstvakantie het huis eens goed opgeruimd, en ben je er achter gekomen dat er veel speelgoed, kleren, meubels, boeken of andere spullen ongebruikt blijven liggen in de kast…? Dan is dit je kans om er iets moois mee te doen! Op 16 november willen we al deze spullen een nieuwe bestemming geven door het te verkopen. De opbrengst van de Bazaar zal geheel ten goede komen aan de ontwikkelingsreis naar Ghana. Spullen kunnen ingeleverd worden t/m 15 november bij de receptie van onze school. "Zo, dat ruimt lekker op!"

Steun ons mooie project
Je kunt onze Ghana reis steunen door ongebruikte spullen te doneren en/of door op onze Bazaar voor een prikkie mooie spullen aan te schaffen. Voor meer informatie over ons project of voor een directe donatie, check onze actiepagina: geef.ws/scw
We hopen jullie 16 november te kunnen verwelkomen tussen 12:00 en 17:00 op onze Bazaar: Westplantsoen 71 in Delft.
Tot dan!