<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delftenaar Robert Jan Stips solo

  cultuur

Delft - Delftenaar Robert Jan Stips (NITS) staat binnenkort solo in het Rietveldtheater Delft, en wel op zaterdag 17 november. Hij brengt een greep uit zijn meer dan 300 liedjes.

In de ' Uur van de Wolf ' documentaire over Robert Jan Stips – die wordt uitgezonden op vrijdag 24 januari 2019 – blijkt al dat hij na 50 jaar nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uit ziet.
Ook bij 'RJSolo' komt op het podium alles nog steeds voort uit een gedrevenheid om zijn zeer eigen brede kijk op hoe popmuziek kan klinken aan zijn publiek door te geven.

Oud en nieuw werk
Aan de piano speelt en zingt hij bekend oud en nieuw werk, puttend uit een inmiddels legendarisch verleden met oa werk van Supersister, Golden Earring, Sweetd'Buster, Gruppo Sportivo, Transister, Freek de Jonge, NITS... of bijv. filmmuziek uit nieuwere projecten...

Anekdotes
Ondanks deze gevarieerdheid klinkt alles heel eigen, heel 'Stips'. Aan de hand van de gespeelde songs komen verhalen en anekdotes los waarmee Robert Jan samen met de muziek tot een duidelijk niet dood-geregisseerd maar boeiend spontaan avondvullend programma komt: een geïnspireerde avond die naast heerlijke muziek is gebaseerd op humor, 50 jaar ervaring en veel interactief speelplezier.

Verzoeknummers
(als je als bezoeker zeker wilt zijn dat het aan een bepaald/e favoriete nummer/s niet ontbreekt, kan je dat (tot een etmaal tevoren) aanvragen via verzoekjes@stips.net.)
Voor meer info : www.stips.net

Kaarten
Robert Jan Stips SOLO. Zaterdag 17 november, Aanvang: 20.30 uur. Kaarten: www.rietveldtheater.nl. Rietveldtheater Delft, Rietveld 49, 2611 LH Delft.
www.rietveldtheater.nl/agenda/

Esdor van Elten

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>