Brainstormen en plannen ontwikkelen tijdens de Datathon bij Lijm & Cultuur
Brainstormen en plannen ontwikkelen tijdens de Datathon bij Lijm & Cultuur

Doe mee bij Lijm & Cultuur!

cultuur

Meedoen aan de Youth4Water Datathon, een debat over 'Lust & Bezit' of genieten van muziektheater? Het kan bij Lijm & Cultuur! Chaos aan de Schie is opnieuw een bijzondere mix van heerlijk dineren en cultuur, vol creatieve energie. Onze inspirator is de Delftse kunstenaar Dirk van Dien die van 300 spreuken uit het 'Handorakel en Kunst van de Voorzichtigheid' van Baltasar Gracián prachtige schilderijen maakte die tot nadenken stemmen. Elke werkdag van 10.00 uur - 17.00 uur in het Experiment en woensdag t/m zaterdag ook 's avonds.

In gesprek met de kunstenaar
Woensdag 14 november gaan we aan de hand van de spreuken met Dirk in gesprek over zijn werk en het thema 'Lust & Bezit'. Speciale gast: columniste Susanne Verstegen. Aanvang: 20.30 uur. Toegang gratis, vooraf dineren mogelijk.

Rossini festival
Geniet. De 150 jaar geleden overleden componist Rossini stopte met componeren na één slechte kritiek. De prachtige muziek theatervoorstelling Rossini.nu, met muziek van de Petite Messe Solenelle, geeft een kijkje in zijn bijzondere leven. Vrijdag 23 en zondag 25 november. Zing mee, ga zelf aan de slag met koorwerken van Rossini tijdens de Scratch op zaterdag 24 juni.

Youth4Water Datathon
Bouwen aan een duurzame toekomst. Het 'Netherlands IHP-HWRP Committee' nodigt jongeren van 18-30 jaar uit mee te denken over de vraag: "Hoe kunnen we 'open datasources' en 'citizen science methods' gebruiken om de duurzaamheidsdoelen voor water te halen en problemen in buurt, stad of regio oplossen?".Brainstormen, ideeën delen en plannen ontwikkelen op 24 november van 9.00-21.00 uur. Voertaal Engels. Informatie en tickets: www.lijmencultuur.nl. Dineren: elke wo t/m za vanaf 17.00 uur, reserveren: www.chaosaandeschie.nl.