Marleen Derksen, met achter haar de door RODI beletterde ramen van het pand van Studielab 015
Marleen Derksen, met achter haar de door RODI beletterde ramen van het pand van Studielab 015

Studielab 015... Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Marleen Derksen was jarenlang docente Nederlands, maar zette afgelopen jaar Studielab 015 op. Aan de Willem de Zwijgerstraat 1 verzorgt ze nu huiswerkbegeleiding en bijles. RODI reclame & belettering zorgde ervoor dat het pand van buiten een frisse, herkenbare en eigentijdse uitstraling kreeg.

Meerdere ramen werden beletterd en voorzien van de naam Studielab 015 en het logo. Dat was nog een sinecure, want dit wat oudere pand in de Wippolder bleek erg scheef te staan. "Het was voor RODI dus passen en meten en het kostte wat moeite, maar het is zó mooi geworden", oordeelt Marleen Derksen. "Echt prachtig. Vanuit de buurt heb ik er al veel complimenten over gekregen. Ik ben erg tevreden."

Studielab 015 geeft scholieren huiswerkbegeleiding en bijles. Zo'n middag begint voor leerlingen met een tosti, soep of een kopje thee. "We vinden een rustige, warme en gezellige sfeer belangrijk", vertelt Derksen. "Vervolgens helpen we met het maken van een planning en motiveren we leerlingen aan de slag te gaan. Er zijn altijd deskundige medewerkers aanwezig die de leerlingen op persoonlijke wijze kunnen begeleiden."
Studielab 015 is alle doordeweekse dagen gepend van 14.00 uur tot 19.00 uur. Zie voor meer informatie www.studielab015.nl.