De retrolook met finger waves.
De retrolook met finger waves.

Op je allermooist het nieuwe jaar 2016 in!

Algemeen

DELFT – Kapsalons willen hun klanten altijd met een fijn gevoel de deur weer uit zien gaan. Het is zo belangrijk voor je zelfvertrouwen zeker te zijn van een goed geknipte coupe. Goed geknipt betekent dat een kapsel minstens zes weken vorm houdt, windkracht 12 kan hebben, glanst als een spiegeltje met een goed gekozen kleur!

Bij een acupunctuurcentrum kunt u terecht voor de beste acupunctuurbehandelingen. Acupunctuur is een onderdeel van een behandelmethode in de traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij worden naalden op zogenaamde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Deze methode bestaat meer dan 2.500 jaar en is nauw verbonden met Chinese filosofie. Sinds de bronstijd worden metalen naalden gebruikt. Voor die tijd gebruikte men vermoedelijk naalden van botsplinters of steen.

Een zonnestudio is het adres voor verantwoord zonnen onder ideale omstandigheden. Zowel 's zomers als 's winters. De gezellige cabines zijn met frisse kleuren ingericht. Bovendien zijn ze uitgerust met exclusieve zonne-apparatuur. Hiermee zijn sensationele resultaten in kort tijdsbestek gegarandeerd. Vanzelfsprekend ontvangt u een deskundig advies in combinatie met professionele begeleiding. Uiteraard staat de hygiënecode hoog in het vaandel.
Schoonheidsspecialistes gaan regelmatig naar beurzen en trainingen om hun passie voor het vak schoonheidsverzorging bij te houden. In een schoonheidssalon kunt u lekker tot uzelf komen. U kunt een persoonlijke behandeling verwachten, waar huidverbetering en ontspanning voorop staan. Wie mooi wil zijn, moet daar zeker eens langs gaan! Ze geven je verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, die gericht zijn op zowel huidverbetering als huidverjonging. Andere diensten zijn totale ontspanning, micro-dermabrasie, couperose en het verwijderen van steelwratjes. Verder kunt u terecht voor behandelingen tegen acne, permanente make-up, visagie en wimperverlenging. Daarnaast is een schoonheidsspecialiste bedreven in zowel hand- als voetverzorging.

Wie mooi wil zijn moet ook fit zijn. Hardlopen is daar een prima methode voor! Zorg er wel voor dat u helemaal goed uitgerust aan de runnings gaat beginnen. De juiste sportschoenen en -kleding en u bent al een heel eind op weg. In de speciale runningzaken zult u ook zeker een goede hartslagmeter weten te vinden.
Met de juiste lingerie voel u zich als vrouw niet alleen mooi, maar u kunt er ook een ander mee plezieren. Kies de juiste items bij elkaar en ook in de nachtelijke uren zult u op uw mooist zijn.