Elise met het productenaanbod van Clean9.
Elise met het productenaanbod van Clean9.

Clean9: het beste afvalresultaat in negen dagen!

Algemeen

DELFT – Slanker en gezonder worden, wie wil dat niet? Zeker na de feestdagen, als de kilootjes er in snel tempo zijn bijgekomen. Voor iedereen die wel weer wat slanker zou willen worden is Clean9 een goed idee. Dit cleansing programma wordt aangeboden door Elise van Veen, die werkt vanuit haar huis in Emerald-Delfgauw.

"Belangstellenden kunnen digitaal meer informatie opvragen over C9, ze krijgen dan een link toegestuurd, en daarnaast kunnen ze een productenboekje aanvragen waar alle producten in staan", zegt Elise. "Het cleansing programma duurt negen dagen en heeft als belangrijkste bestanddeel pure aloë vera."
Met het Clean9 programma maak je een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van jezelf. Dit efficiënte en makkelijk te volgen programma geeft je de tools in handen die je nodig hebt om je lichaam te transformeren. "Wist je dat ook bekende Nederlanders en celebs uit het buitenland Clean9 helemaal ontdekt hebben", gaat ze verder. "Clean9 was het onderwerp van een item in het Nederlandse televisieprogramma 'Life is beautiful' met Bart Bosch. Hij heeft Clean9 gevolgd en daar elke dag een video van gedeeld op Facebook. Hij is buitengewoon enthousiast over Clean9, net zoals Kelly Pfaff en in het buitenland Posh van de Spice Girls."
Wat kun je in die negen dagen allemaal verwachten? Je zult er niet alleen beter uit gaan zien, maar je gaat je ook beter voelen. Je lichaam begint met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen, die er voor kunnen zorgen dat het lichaam niet de maximale hoeveelheid aan voedingsstoffen uit je voeding kan opnemen. Wat zijn de uitwerkingen? Je bent 3 tot 6 kilo lichter, hebt minder hoofdpijn, minder maag- en buikklachten, je bent beter bestand tegen stress en hebt een gezond en slanker lichaam. Je krijgt meer energie en hebt minder last van allerlei kleine 'onverklaarbare' kwaaltjes. "Het is makkelijk vol te houden en door de nieuwe mindset heb je minder kans op het jojo-effect", gaat ze verder. "Bij deze behandeling geldt: dertig dagen niet goed, geld terug garantie."
Clean9 heeft met Elise van Veen een eigen Facebook-groep met de naam Detoxen met Forever C9. Voor aanvragen mailt u naar elise@flp.nl. Kijk voor meer informatie over Elise van Veen op www.elise.flp.nl.