Medewerkers van Rabobank Zuid-Holland Midden showen de Tehuisdozen.
Medewerkers van Rabobank Zuid-Holland Midden showen de Tehuisdozen.

Tehuisdoos tegen kinderuitbuiting bij Rabobank

Algemeen

DELFT - Rabobank en kinderhulporganisatie Terre des Hommes zijn een bijzondere samenwerking aangegaan in de strijd tegen wereldwijde kinderuitbuiting.De organisaties roepen iedereen die gaat verhuizen op om ongebruikte spullen te verzamelen in een speciale verhuisdoos.

Geïnteresseerden ontvangen deze 'Tehuisdoos' bij een oriëntatiegesprek voor een hypotheek of tijdens een Hypotheek Inloopspreekuur. Daarnaast kan de Tehuisdoos natuurlijk ook gratis worden opgehaald bij Rabobank Zuid-Holland Midden.
Gevulde dozen kunnen worden ingeleverd bij de kantoren van de Rabobank of in de winkels van Terre de Hommes. De gedoneerde spullen verkoopt Terre des Hommes via 42 winkels, verspreid door heel Nederland.
Met de opbrengst steunt de organisatie projecten in ontwikkelingslanden die uitgebuite kinderen op een veilige plek laten opgroeien. Denk daarbij aan slachtoffers van kinderarbeid of kinderen die in de prostitutie werken.
De medewerkers van de afdeling Financieel Advies van Rabobank Zuid-Holland Midden hebben de eerste dozen al gevuld met spullen die zij niet meer gebruiken en leveren deze dozen alvast in bij de Terre des Hommes winkel in Pijnacker.
Meer informatie is te vinden op de websites www.tehuisdoos.nl en https://youtu.be/jYP8Ctli5Mw.