Multifunctionele accommodatie volgens de normen van nu

De vernieuwde foyer van de multifunctionele accommodatie De Hoornbloem heeft de uitstraling van een grand-café gekregen, met onder andere een prachtige nieuwe bar.

DEN HOORN – De Hoornbloem aan het Koningin Julianaplein 1 is een multifunctionele accommodatie. Niet alleen kan er worden gesport in de grote sportzaal, maar u kunt ook één van de vijf andere zalen afhuren voor een bepaalde bijeenkomst.

De mensen achter De Hoornbloem bieden een prima facilitering, zodat de accommodatie voor uiteenlopende bijeenkomsten geschikt is. Bijvoorbeeld voor bruiloften, hobbybeurzen, uitvaartbijeenkomsten, cursussen, vergaderingen, themafeesten en dergelijke. “De zalen zijn ook ideaal voor toneelvoorstellingen, met plaats voor tweehonderd man publiek”, zegt Robert van Optisport. 

Deze landelijk opererende exploitatiemaatschappij beheert De Hoornbloem in opdracht van de Gemeente Midden-Delfland. “Van deze accommodatie wordt trouwens niet alleen gebruik gemaakt door mensen uit Den Hoorn, dat toch ook steeds groter wordt. Hier komen een hoop mensen uit de wijde omtrek van Delft.” De Hoornbloem wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Het zalencentrum bestaat 24 jaar en hiervoor is er weinig aan veranderd. “Daarom was de stijl een beetje verouderd, maar wij vormen het geheel om naar de normen van tegenwoordig”, zegt Robert. “Hierdoor krijgt De Hoornbloem een hedendaagse uitstraling. De foyer gaat er bijvoorbeeld meer uitzien als een grand-café. 

De zalen worden allemaal strakker vormgegeven en de komst van een lift naar de eerste verdieping is misschien wel de grootste verandering.” Deze verbouwingen worden nog voor het einde van het jaar afgerond en krijgen een vervolg in 2009. Dan zullen onder andere de toiletten een upgrade krijgen en krijgt de gevel een complete facelift. Met alle veranderingen hoopt Robert nieuwe doelgroepen te kunnen aanboren in de zakelijke en particuliere sector. “De eerstvolgende activiteit in de vernieuwde Hoornbloem is de Kerstmarkt”, zegt hij. “Die werd vorig jaar voor het eerst gehouden, met zowel middenstanders als hobbyisten achter de kramen. Dat was toen zo’n succes, dat we de Kerstmarkt nu herhalen.” De Kerstmarkt vindt plaats op 12 december en duurt van 17.00 tot 21.00 uur.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1