Afbeelding

Autoschade OostAmbacht heeft nu de juiste uitstraling die bij het bedrijventerrein past

autonieuws

Editie: Week 47, Jaargang 22 |

Autoschade OostAmbacht heeft met de vernieuwing van de buitenkant van het bedrijfspand een prachtige uitstraling gekregen.

NOOTDORP – Het bedrijfspand van Autoschade OostAmbacht heeft een heel andere aanblik gekregen. Het pand valt op het bedrijventerrein direct op. Er is rond de entree namelijk een fraai oranje vierkant gemaakt. Dat is niet het enige, want het pand is verder helemaal voorzien van nieuwe beplating. “Dat geeft meteen de goede uitstraling”, vertelt Robert van der Ende. “Helemaal passend bij dit bedrijventerrein.”
Binnen bij Autoschade OostAmbacht was er een tijdje geleden al het nodige veranderd. Zo is er een andere kleurstelling gekomen, waarbij oranje en grijs de boventoon voeren. De binnenkant en buitenkant komen nu dus helemaal overeen. De eigenaar kan dan ook blij zijn met deze veranderingen in zijn bedrijf. “Ja, je moet met je tijd mee gaan”, geeft hij aan. “Dat doen we trouwens toch altijd wel. Regelmatig vernieuwen we bijvoorbeeld apparatuur.”
In deze rare en vervelende economische periode, zoals Van der Ende het noemt, heeft het bedrijf gelukkig toch steeds genoeg werk. Hierdoor heeft Autoschade OostAmbacht gedurende de afgelopen jaren een prima naam op kunnen bouwen. “We hebben niet alleen klanten vanuit Nootdorp, maar ook vanuit Delft, Pijnacker, Zoetermeer en zelfs vanuit Den Haag weten mensen ons bedrijf te vinden.”
Welke vernieuwingen op het gebied van de apparatuur kan Van der Ende dan onder andere noemen? Ten eerste een nieuw bandenapparaat. Voor de demontage en het balanceren van banden in verband met herstelwerkzaamheden, spuiten of het vervangen van velgen. “Bij schadeherstel komt ook altijd een stukje elektronica diagnose kijken”, gaat Van der Ende verder. “Bijvoorbeeld het uitlezen van de computer, het airbag- en veiligheidsysteem. Ook daarvoor hebben we kortgeleden nieuwe apparatuur gekregen.”
In de werkplaats van Autoschade OostAmbacht kunnen alle denkbare werkzaamheden worden uitgevoerd. Te denken valt daarbij aan demonteren, het plaatwerk, auto’s richten, spuiten (ook van alle denkbare andere zaken, zoals keukens), airco, ruitherstel, velgen repareren, restylen en dergelijke. “Alle schades aan de auto kunnen hier worden hersteld.”, zegt Van der Ende. “Zo proberen we de auto weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen. In de tussentijd kan de klant gebruik maken van één van de in totaal vijf leenauto’s. Eventueel is er ook een leenkart, dat is natuurlijk hartstikke leuk als de zomer straks weer begint. Het is ook mogelijk een leenfiets mee te nemen.”
Er wordt altijd kwalitatief uitstekend werk afgeleverd, met de garantievoorwaarden die de FOCWA hanteert.

Autoschade OostAmbacht
Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 9, Nootdorp
(015) 310 69 03
www.oostambacht.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12