Afbeelding

Prikkel je zintuigen in het belevingsrestaurant

Algemeen

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

DELFT – Vanwege het grote succes van de eerste editie presenteert de Kokkerie dinsdag 24 en woensdag 25 maart opnieuw het belevingsrestaurant; een uniek culinair evenement. Tijdens deze twee avonden viert de gastronomie in de prachtige en historische Van der Mandelezaal in Museum Het Prinsenhof  twee dagen lang wederom hoogtij. Yuri Verbeek (foto) en Martijn de Korte hebben voor deze avonden een zeer smaakmakend diner samengesteld dat zij, in samenwerking met Pieter Overgaag, vol trots serveren. Vanzelfsprekend wordt dit diner voorzien van een interactieve omlijsting wat het belevingsrestaurant zo bijzonder maakt. Het staat garant voor een complete avond uit. Want niet alleen de smaakpapillen worden op 24 en 25 maart aanstaande verwend, ook de andere zintuigen worden continue geprikkeld door onverwachte elementen. Zo komt er letterlijk en figuurlijk een parade aan ingrediënten langs. De organisatie belooft dat bezoekers na deze avond de gastronomie voortaan met andere ogen bekijken. De kosten bedragen 79 euro 50 per persoon, inclusief bijpassend drankenarrangement. Reserveren kan via de website
www.dekokkerie.com/catering/nieuws/belevingsdiner.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12