Afbeelding

Baan Niyom geeft Thaise massage met persoonlijke aandacht

Algemeen

Editie: Week 50, Jaargang 20 |

RODI reclame & belettering heeft de gevel van de nieuwe massagesalon Baan Niyom voorzien van diverse full color prints en belettering.

DELFT – RODI Media is veel meer dan de krant Delft op Zondag alleen. In de rubriek ‘Ondertussen bij RODI…’ brengen we voortaan regelmatig klanten in beeld van onze andere bedrijfsafdelingen. Deze week spraken we met masseuse Chittra van Baan Niyom.

RODI reclame & belettering heeft de gevel van deze nieuwe massagesalon in de Phoenixstraat 64 voorzien van diverse full color prints en belettering. Bij de nieuwe massagesalon kunt u terecht voor diverse authentieke Thaise massages. Van voetmassage, oliemassage tot therapeutische Thaise massage. Een combinatie van deze massages is ook mogelijk middels de arrangementen. Een prettige manier om de diverse behandelingen uit te proberen.

Ook is het goed om te weten dat bij alle massagevormen de (warme) kompresstempel als extra kan worden afgenomen. Dit geeft de behandeling een intenser- en extra helende werking. De meeste mensen denken alleen aan ontspanning bij Thaise massage. Het is meer dan dat. “Wij gebruiken Thaise massage ook om diverse lichamelijke klachten te verhelpen, bijvoorbeeld vermoeidheid, nek- en schouderklachten, rugklachten en dergelijke.”

Chittra heeft jarenlange ervaring in Thailand. “Daarnaast heb ik ook het diploma en de bevoegdheid om les te geven in Thaise massage”, zegt Chittra. “Hier kunnen straks dus ook cursussen Thaise massage gevolgd worden.” Binnenkort kan je ook gebruikmaken van de Thaise stoomcabine, 10 tot 15 minuten voorafgaand aan de massagebehandeling. Een weldaad voor lichaam en geest. “Ter kennismaking hebben wij nu diverse acties opgezet. Een bezoekje naar onze website is zeker, in deze dure december maand, de moeite waard.”

Openingstijden: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur, na 19.00 uur uitsluitend na afspraak. Telefoon: (06) 11808143.
Internet: www.baanniyom.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12