Afbeelding

Veel gekker moet het niet worden... zondag 30 maart

Algemeen

De Politieberichten uit de Delft op Zondag van 30 maart.

Een 38-jarige Delftenaar is dinsdag aangehouden, omdat hij zijn 50-jarige ex had bedreigd. De vrouw deed ook aangifte van een zware mishandeling die enkele weken geleden plaatsvond. 

Een wandeling met de hond liep dinsdagmorgen op de hoek van de Sadatweg en de Afrikalaan voor twee Delftse hondenbezitters uit op een ruzie. Een 43-jarige Delftse liet haar hond uit op de groenstrook en zag, toen ze de weg overstak, dat haar hond achterna werd gezeten door de hond van een 28-jarige Delftenaar. Omdat ze het idee had dat haar hond werd aangevallen door de vreemde hond weerde ze de hond af. Daarop kwam de eigenaar van de hond dichterbij en ontstond er een woordenwisseling. De man heeft de vrouw daarbij bedreigd en haar een klap in het gezicht gegeven. De vrouw deed hiervan melding bij de Politie, waarop de man kort daarna in zijn woning werd aangehouden. De Politie onderzoekt de zaak. 

Naar aanleiding van een melding van een bedreiging van een 16-jarige Delftse hielden agenten dinsdagmiddag op de Papsouwselaan vier Delftenaren aan. De jongens, in de leeftijd van 14, 15, 16 en 17 jaar, zouden het meisje hebben bedreigd. Op het Politiebureau werd het viertal verhoord, maar zij ontkenden allen. De jongens werden later op de dag weer heengezonden met een proces-verbaal op zak. 

Een 35-jarige man uit Pijnacker werd dinsdagavond aangehouden, omdat hij zijn aanstaande ex-vrouw had bedreigd en had geprobeerd haar de keel dicht te knijpen. De 28-jarige vrouw deed vervolgens aangifte. Ze was al eerder door de man mishandeld. De man werd in de woning van het stel aangehouden en naar het Politiebureau gebracht. 

De Politie hield op Tweede Paasdag twee jongens van 13 en 14 jaar uit Delft aan wegens diefstal van goederen van een bouwterrein op de Buitenwatersloot. Agenten troffen de jongens, na een telefoontje van een oplettende burger, aan in de omgeving van het bouwterrein. In een aanhangwagentje achter hun fiets zaten allerlei haspels en kabels die vermoedelijk van het bouwterrein afkomstig waren.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12