Uw klus wordt altijd een succes met Doe het zelf Het Plein

Algemeen

DELFT – Waar voorheen jarenlang Borsje te vinden was, is nu Doe het zelf Het Plein gevestigd. Behalve de naam van de winkel aan het Hovenplein is er nog een aantal belangrijke zaken veranderd. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld meer artikelen op voorraad.

De winkel is in februari van dit jaar overgenomen door een werknemer. Johan van Reenen heeft hier jarenlang gewerkt en hij is dus een vertrouwd gezicht in de zaak. Toen de vorige eigenaar besloot om ermee te stoppen, wilde Van Reenen graag zijn eigen éénmanszaak beginnen. “De winkelruimte is helemaal opgeknapt en heeft een nieuwe indeling gekregen”, zegt Van Reenen. “Het totale oppervlak is zo’n 250 vierkante meter.” 

Hier vindt de ware doe-het-zelver alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor elke klus. Gereedschap, ijzerwaren, verfmaterialen, hout, elektra, laminaat, sanitair, binnen- en buitenzonwering, horren en kastenwanden, alles is bij Doe het zelf Het Plein verkrijgbaar. “Ook niet onbelangrijk: de prijzen zijn allemaal een stuk voordeliger dan hiervoor”, aldus Van Reenen. “Alle merken zijn trouwens leverbaar.”
De echte klussers zullen zich hier helemaal thuis voelen. Maar als u de klus liever niet zelf wilt uitvoeren, kunt u die ook door Van Reenen laten doen. “Alles kan ook gemaakt en gemonteerd worden”, zegt hij. “Men komt hier met een tekening, ik geef naar aanleiding daarvan een prijs op en vervolgens kom ik bij de klant thuis nameten. Dan volgt de definitieve offerte en meestal kan het binnen twee weken voor elkaar gemaakt worden. Hoewel dat laatste natuurlijk wel afhankelijk is van de soort klus.” 

Heeft u een klus te doen? Kom dan zeker eens langs bij Doe het zelf Het Plein. Tegen inlevering van onderstaande actiebon krijgt u bovendien 10 procent korting op het hele assortiment (geldig van 29 maart tot en met 5 april a.s.).

Bedrijf: Doe het zelf Het Plein
Adres: Papsouwselaan 238
Telefoon: (015) - 261 09 24

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12