De bouw van De Hoflandtuinen is in volle gang

Algemeen

Het project De Hoflandtuinen in Harnaschpolder Delft bestaat uit 38 woningen: royale herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen met een garage.

DELFT – De eerste contouren van de nieuwe wijk Harnaschpolder Delft zijn inmiddels zichtbaar. Dit wordt hèt nieuwe woongebied van Delft. Een aantrekkelijk woningbouwproject is De Hoflandtuinen, waarvan de bouw momenteel in volle gang is.

Het project De Hoflandtuinen is ideaal gesitueerd in de Harnaschpolder, tussen het groene Midden-Delfland en het stadse Delft. Verwelius Projectontwikkeling BV is in oktober 2009 begonnen met de bouw van de eerste fase van dit project. Het gaat daarbij om 38 woningen op de velden 4, 5 en 6. Dat zijn royale herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen met een garage. Alle woningen bieden zeer veel woonruimte en hebben een scherpe prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met andere projecten in het gebied. De herenhuizen hebben een woonoppervlakte tot circa 157 vierkante meter. Ze hebben alle uitzicht over het groene Hoflandenpark met diverse waterpartijen. In de achtertuinen staan vrijstaande bergingen. Enkele woningen zijn voorzien van zeer ruime geïsoleerde bergingen of tuinstudio’s, die gebruikt kunnen worden als werkkamer of atelier. De twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte tot 193 vierkante meter. Ze zijn allemaal voorzien van een riante achtertuin aan een sierwater. De auto kan vóór of in de aangebouwde stenen garage worden geparkeerd. De woningen hebben door de zij-entree een goede indeling, met aan de voorzijde een woonkeuken en aan de achterzijde de tuingerichte woonkamer.

Ligging en bereikbaarheid
De eerste fase van De Hoflandtuinen wordt gerealiseerd op de velden 4, 5 en 6. Alle woningen kijken uit over het Hoflandenpark of ze zijn gelegen aan een sierwater. In de directe omgeving zijn de nodige voorzieningen beschikbaar, zoals sportfaciliteiten, de Brede School met twee basisscholen en kinderopvang. Het autoluwe centrum van Delft (met NS-station) is op fietsafstand. Verder is de hele Randstad goed te bereiken. In vijftien minuten per trein naar Den Haag of Rotterdam Centraal bijvoorbeeld. Het nieuwe woongebied is ook met de auto goed bereikbaar door de goede verbindingen met de A4 (op- en afrit binnen 2 kilometer), de A13, de N223 en de N470. Zo is Rijswijk binnen tien minuten bereikbaar en bent u binnen tien tot vijftien minuten midden in de centra van Den Haag of Rotterdam.

Verkoopinformatie
De oplevering van deze woningen in de eerste fase van het project De Hoflandtuinen is waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2011. Belangstellenden zijn van harte welkom op de goed bereikbare bouwlocatie (bereikbaar via de Woudseweg of de Dijkshoornseweg), waar ook het verkoopkantoor is. U kunt op deze manier een goede indruk krijgen van de bereikbaarheid en de woonomgeving. Dit gebied is uitstekend bereikbaar omdat alle wegen al zijn aangelegd. De medewerkers van het verkoopkantoor staan u graag te woord en uiteraard is er een brochure. Verkoopkantoor Verwelius is geopend op dinsdag en woensdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Telefoon: (015) - 256 55 19. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Brockhoff Makelaars via (020) - 543 73 73 of kijk op www.brockhoff.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12