Praat over uw beroep bij Delft On Stage

Algemeen

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

DELFT - Er is maar weinig waarover mensen zo graag praten als hun beroep. Wat is dan mooier is dan over je beroep te praten met mensen die dat vak misschien óók willen gaan beoefenen? Dat kan bij Delft On Stage.

Op de Delftse scholen zijn de leerlingen momenteel druk bezig met hún voorbereidingen op het Beroepenfeest. Ze maken visitekaartjes, bedenken welke vragen ze kunnen stellen en denken na over in welk beroep ze geïnteresseerd zijn. VMBO-leerlingen moeten vroeg kiezen. Daar kunnen ze alle hulp bij gebruiken. Vooral van bevlogen, enthousiaste en kundige beroepsbeoefenaren die hen vertellen wat het vak nu wérkelijk inhoudt. Herkent u zich in dat profiel? Er is nog ruimte om u als beroepsbeoefenaar aan te melden. Neem gerust contact op met coördinator Carmen Kooloos via carmen@delftonstage.nl of 06-40222292. Er wordt specifiek gezocht naar beroepen in de elektrotechniek, IT, mechatronica, en medische beroepen als dokters- tandarts-, en dierenartsassistent. Op maandag 2 maart van 17.00 uur tot 18.00 uur is er een informatiebijeenkomst in het Westcord Hotel in Delft waar de achtergrond en alle praktische zaken worden uitgelegd. Iedereen is welkom
De achtste editie van Delft On Stage wordt extra feestelijk. Want dit jaar bestaat het VMBO vijftien jaar. Voor zowel leerling als beroepsbeoefenaar is er op 10 maart daarom een extraatje. Maar met of zonder extraatje: Delft On Stage is altijd een feest. Een Beroepenfeest!

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12