Delft On Stage heeft u nodig

Algemeen

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

DELFT - Iets meer dan duizend vmbo-scholieren komen 10 maart naar het Delftse ROC Mondriaan op de Brasserkade voor het Beroepenfeest van On Stage.

Misschien hebben ze al een idee of een droom over welke beroepen voor hen bereikbaar zijn - en misschien ook niet. Dan helpt het als zij zich kunnen oriënteren. Maar hoe dan ook: iemand moet hen vertellen over de mogelijkheden. En wie kunnen dat beter dan de beroepsbeoefenaren zélf? Daarom bent ú belangrijk: ondernemer, ambachtsman, secretaresse, boekhouder, technicus, winkelier, of andere vakman of -vrouw. U weet wat het beroep inhoudt en kent de mooie, maar ook moeilijke kanten van het vak.
Op het Beroepenfeest komen de scholieren kennismaken met beroepsbeoefenaren. Als dat 'matcht', dan maken zij een afspraak voor de Doe Dag, twee weken later. De scholier komt dan langs op het bedrijf of de werkplek om een 'kijkje in de keuken' te krijgen. Het mooiste is natuurlijk als ze zelf een klein handje mogen toesteken.

Waarom meedoen? Omdat u trots bent op uw werk, bedrijf of branche en daar graag over vertelt. Omdat u de vakmensen van de toekomst graag helpt en een blik gunt in de praktijk. Omdat het leuk en gezellig is, en niet in de laatste plaats: omdat u tientallen medeondernemers kunt ontmoeten.
U krijgt de kans uw werk en bedrijf te presenteren. Niet alleen bij de scholieren, ook bij uw mededeelnemers. Bovendien draagt u bij aan de toekomst van uw branche. We hebben de (v)mbo-ers de komende jaren hard nodig.
Delft On Stage zoekt met name nog vakmensen in de autobranche, elektrotechniek, IT, infra (weg- en waterbouw) en in de paramedische hoek zoals tandarts-, apothekers- en doktersassistenten. Wie twijfelt of zijn of haar branche vertegenwoordigd is of moet zijn kan gerust contact opnemen met projectleider Carmen Kooloos via 06-40222292 of carmen@delftonstage.nl.  Aanmelden kan via de website www.delftonstage.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12