Afbeelding

Jean-Paul van Gastel reikt de prijzen uit op het Hans Dorjee Voetbalgala

Algemeen

Jean-Paul van Gastel met hoofdtrainer Ronald Koeman

DELFT – Wederom is het de organisatie van het Hans Dorjee Voetbalgala gelukt om een aansprekende naam uit de vaderlandse voetballerij te strikken om de prijzen uit te reiken. Tijdens de komende editie, die plaatsvindt op zaterdag 26 mei, komt Feyenoord’s assistent-trainer Jean-Paul van Gastel de prijzen uitreiken.

De huidige assistent van Ronald Koeman bij Feyenoord was in het verleden als voetballer actief bij NAC, Willem II, Feyenoord en het Nederlands elftal en speelde ruim 250 wedstrijden in het betaalde voetbal. Hij zal 26 mei de prijzen uitreiken aan de genomineerde Spelers, Topscorer en Voetbalploeg van het Jaar. Onze vaste gast oud-prof Hans Suiker, die ook jarenlang voor het Nederlands amateurelftal keepte, reikt de prijzen uit aan de genomineerde keepers. Onze andere vaste gast Guus Haak, oud-speler van Feyenoord en het Nederlands elftal, winnaar van de Europa Cup 1, ook succesvol trainer geweest bij DHC, zal de prijs uitreiken aan de Trainer van het Jaar.

Organisator Leo Rontberg van RODI Media zh heeft dus wederom een prominent uit het betaalde voetbal weten te strikken. Eerder al kwamen lieden als Zeljko Petrovic, Rick Hoogendorp, John de Wolf, Mike Snoei, Alphons Groenendijk, Regi Blinker, Coen Moulijn, Frank Kooiman, Dick Jol, José Fortes Rodriguez, Ricky van der Bergh, Julian Jenner en André Wetzel naar Delft om de prijzen uit te reiken.

Leo Rontberg merkt op dat Delft op Zondag dit jaar alweer voor de tiende keer het Hans Dorjee Voetbalgala organiseert. Dat is bijzonder, weet Rontberg. “Want er is geen enkele andere voetbalverkiezing voor amateurs die jaarlijks terugkeert en het al tien jaar voor elkaar krijgt.”

De verkiezing vindt zaterdagavond 26 mei aanstaande plaats bij Kok Catering & Partyservice aan het Delftechpark 29 (gelegen aan de Schoemakerstraat). De toegang is gratis en de avond begint om 20.45 uur. De zaal is open om 20.00 uur. Er is tevens volop gratis parkeergelegenheid voor ruim 300 auto's.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12