Even bellen met... George Zevenbergen

Algemeen

Samen met Geoffrey Pijpaert deelnemer aan het programma ‘Mijn tent is top’ van RTL8. Hun nieuwe eetcafé Moodz aan het Vesteplein 4 opent zaterdag 7 maart de deuren.

-Zijn jullie klaar voor de opening?
De laatste dagen hebben we nog heel hard gewerkt aan de afwerking. Dan moet alles snel snel snel. Het meubilair kan er natuurlijk als laatste pas in en dan moet ook nog alles worden ingeruimd. Op het allerlaatst was er nog een schoonmaak.

-Stemt het resultaat jullie tevreden?
We zijn gigantisch tevreden. Dit is een oud pakhuis, een monumentaal pand, en het is heel sfeervol geworden. In de inrichting is het industriële element behouden. De aannemers en onderaannemers verdienen een dikke pluim, want we begonnen met drie weken achterstand op de andere deelnemers.

-Hoe kwam die achterstand dan?
Bij een monumentaal pand loop je tegen andere dingen aan. Er zijn ook andere vergunningen nodig, want men wil het pand zo origineel mogelijk houden. Ik loop hier nu elke dag met kippenvel rond, want het is echt super geworden.

-Dus jullie tent is nu al top?
Voor mij wel en de bezoekers zullen het zeker ook een gave tent vinden. Want het belangrijkste gaat nu pas komen, als we gaan draaien.

-Wat heb je vooral geleerd tijdens het programma?
Het is één groot leerproces geweest. In elke fase van de realisatie van ons eigen eetcafé heb ik ontzettend veel opgestoken.

-Ben je niet gesloopt na al dat harde werken?
Nee hoor, alles gaat makkelijker als je in een bepaalde flow zit. Iedereen heeft de instelling van ‘we maken er iets moois van’. Ik mag dan elke avond wel moe zijn, ik sta elke morgen met een glimlach weer op!

-Wat kunnen we allemaal van Moodz verwachten?
Een eetcafé met een heel warme en gezellige sfeer. We noemen het zelf ‘eten en drinken nieuwe stijl’. De hele dag zijn er lekkere hapjes, gerechten en drankjes. En een heleboel entertainment. In maart is bijvoorbeeld elke zondag live muziek.(ML)

De volgende aflevering van ‘Mijn tent is top’, met onder anderen Herman den Blijker, is op zondag 8 maart om 20.30 uur bij RTL8.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12