Afbeelding

Er ging iets Miss

Algemeen

Editie: Week 6, Jaargang 22 |

De foto van de missen werd vorige week begeleid door een verkeerd bijschrift. Dat zetten we graag even recht. Van links naar rechts: Valerie van Leeuwen, Carmen Simonis, Manon van Strien, Amber Dupon, Chantal van der Kleij, Macy Grijn, Didi Bodde, Miss Delft op Zondag 2013 Zoë Grijn en Wendy Bijsterveld. (foto: Roel van Dorsten)

DELFT - Het was een geweldig feest, de Miss Delft op Zondag-verkiezingen. En wat waren ze mooi de kandidaten. Bij de opmaak van de pagina waren we zo verblind door al het vrouwelijk schoon dat er van alles mis ging. Excuses daarvoor vooral aan de missen.


Op de eerste plaats zijn we vergeten de fotograaf van alle schoonheid te vermelden. We kunnen u melden dat Delft op Zondag-fotograaf Roel van Dorsten van Click visuele communicatie een geweldige avond heeft gehad en alle dames in vol ornaat op onnavolgbare wijze op de gevoelige stick heeft vastgelegd. “Ik kijk zeer positief op de avond terug”, vertelt Van Dorsten. “Het was dit jaar een andere leeftijdscategorie dan voorgaande jaren. Ik vond het leuk om met die jonge meiden te werken.” De foto’s van de missen, die elke maand in Delft op Zondag verschenen, maakte hij in het pand van RODI Media zh aan de Energieweg, waar een tijdelijke fotostudio werd opgebouwd. Hier waren ook steeds twee stylistes van Headline Haarmode bij aanwezig. Van Dorsten was per miss zo’n half uur tot drie kwartier bezig. “Sommigen moest ik wat aansturen, omdat ze het toch lastig vinden of niet gewend zijn voor de camera te staan. Anderen leken wel geboren modellen.” Van Dorsten, die zich met zijn bedrijf vooral op bedrijfsfotografie richt maar ook veel grafisch en met webdesign bezig is, vond het weer een prettige samenwerking met RODI Media en Headline Haarmode.
Daar denkt Berry Stokman van Headline Haarmode, de kapsalon aan de Vrijheidslaan die dagelijks tot 22.00 uur open is, hetzelfde over. Zes dames Headline Haarmode voorzagen de missen tijdens de verkiezingsavond meerdere keren van een schitterend kapsel. “Het was weer helemaal leuk”, vertelt Stokman, die met Headline Haarmode al vanaf de allereerste missverkiezing bij het evenement betrokken is. “Ik vond het weer een geslaagde miss-verkiezing. De meiden van ons hebben hard hun best gedaan om de missen er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ze stemmen dan met de missen af wat ze willen doen en adviseren wat het beste is.” Als het aan Stokman ligt, komen er dit jaar wederom missverkiezingen. “We hebben onlangs de zonnestudio Sun & Beauty toegevoegd aan onze salon. Dus dan kunnen we de missen ook nog eens een kleurtje geven.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12