Afbeelding

Huis te koop: Togostraat 7, Delft

Algemeen

Editie: Week 53, Jaargang 20 |

DELFT – Kjeld Bangma en Joëlle de Groot hebben veertien jaar naar volle tevredenheid in deze leuke ééngezinswoning in Tanthof-West gewoond. In die tijd zijn ook hun kinderen Jur en Finn geboren. Het huis staat in een gezellig en gemoedelijk straatje met weinig auto’s. Het is dus een heel kindvriendelijke buurt.

Kjeld en Joëlle woonden hiervoor in Rotterdam, maar hadden allebei hun werk in Delft. Kjeld komt oorspronkelijk ook hier vandaan. “Het is een lekker ruim huis, waar je prima met twee kinderen kunt wonen”, zegt hij. “Nu de kinderen al wat groter worden, hebben we besloten naar een grotere ééngezinswoning te gaan in Harnaschpolder. Dat is gewoon een volgende stap.”

In de loop der jaren hebben Kjeld en Joëlle wel het één en ander aan de woning gedaan. “We hebben de woning ons helemaal eigen gemaakt”, zegt Joëlle. “De grootste aanpassingen zijn een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer en een toilet geweest. Op de zolder hebben we ook een dakkapel geplaatst en een extra kamer gemaakt.”

De woonkamer is met 4.60 bij 5.33 meter lekker ruim. De vorige bewoners hadden de kamer al voorzien van een fraaie, brede stroken eiken parketvloer. Ook de opvallende en zeker goed uitziende houtkachel was al onderdeel van de woonkamer toen Kjeld en Joëlle hier in trokken. Aan de voorzijde van de kamer is er een open, moderne keuken met de afmetingen 2.61 bij 3.07 meter. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, namelijk een inbouw gaskookplaat met afzuigkap, een losstaande vaatwasser, een koel/vriescombinatie en een combimagnetron. “Achter hebben we een leuke tuin”, zegt Kjeld. “Die ligt op het zuidwesten, dus we hebben zomers tot laat de zon. We genieten hier echt van het buitenleven.”

De tuin van 10 meter diep is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er hoeft niet veel in gewerkt te worden, maar in de zomer staat alles wel prachtig in bloei. “Hier vlakbij kun je trouwens ook heerlijk wandelen in het gebied Midden Delfland”, zegt Joëlle. “De berging is in de voortuin.”

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers aan de achterzijde van respectievelijk 2.70 bij 4.40 meter en 1.83 bij 3.34 meter. Beide kamers hebben een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde is 3.93 bij 2.50 meter, ook met een vaste kast en een extra dakraam. De badkamer is modern aangelegd en is voorzien van een badkamermeubel, een handdoekenradiator, een douchecabine, een ligbad en een tweede toilet. “Door de verbouwing op de tweede verdieping hebben we daar een grote hoofdslaapkamer, met achter een tussenwand een handige wasruimte”, zegt Kjeld. De slaapkamer is 2.70 bij 4.08 meter, is voorzien van een dakkapel en een dakraam. Een vliering biedt extra bergruimte. De woning is dichtbij diverse basisscholen, het buurtwinkelcentrum en de opstapplaats voor de tram gelegen. “We hebben een leuk contact met de overige bewoners in de buurt”, zegt Joëlle.

De vraagprijs voor deze woning is 224.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning?
Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

LET OP: NU MET STARTERSLENING TE KOOP AANGEBODEN. Maximaal 40.000 extra woningfinanciering mogelijk voor starters in de woningmarkt.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

!