Afbeelding

Bloeiende Kas organiseert open dag

Algemeen

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

Marlies van der Velden (links) en haar nichtje Tessa.

DELFGAUW – De Bloeiende Kas aan de Vrederustlaan 14 in Delfgauw is een kwekerij waar ook particulieren mooie planten kunnen kopen. De kwekerij organiseert zaterdag 18 april een open dag.

Iedereen is die dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom om al die bloeiende pracht te komen bewonderen. Ook zijn dan de resultaten van een recente verbouwing te zien. Maar er is meer. Yvonne van Tuijl geeft creatieve workshops waar bezoekers zo bij kunnen aansluiten. Voor kinderen is er een speurtocht en een springkussen en ook voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. “Het wordt met al die activiteiten een leuk begin van het nieuwe seizoen”, vertelt Marlies van der Velden van De Bloeiende Kas.

Ze kan het iedereen aanraden om die dag binnen te wandelen. Maar ook dagelijks van maandag tot en met zaterdag zijn particulieren welkom aan de Vrederustlaan 14, een kas op een steenworp afstand van Delft. “We hebben een heel groot assortiment plantjes, maar ook veel speciale hangschalen, met meerdere soorten gemixed in één pot. We leveren veel planten aan de veiling, maar particulieren kunnen hier plantjes kopen vóórdat ze naar de veiling gaan. Daarnaast is het leuk om te zien waar plantjes vandaan komen.” En met talloze jaren aan ervaring is er bijna geen vraag te verzinnen die medewerkers van De Bloeiende Kas niet kunnen beantwoorden.” Meer weten? Kijk dan op www.debloeiendekas.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12