Dierenvriend Martin Gaus is vol lof over Molen de Roos

Algemeen

Tijdens de viering van het 85-jarig jubileum van Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos gaf Martin Gaus verschillende demonstraties. Rechts eigenaar Koos de Vreede.

DELFT – Als een autoriteit als Martin Gaus een dierenspeciaalzaak prijst, dan mag de eigenaar met recht trots zijn. Dat was Koos de Vreede dan ook, toen de bekende televisiepersoonlijkheid en dierenvriend tijdens de viering van het 85-jarig jubileum van Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos een toespraak vol loftuitingen hield.

Onder grote belangstelling werd zaterdag 21 november j.l. in de winkel aan de Wateringsevest 26/A ook de shop-in-shop van het merk Royal Canin geopend. Met het doorknippen van een lint nam Martin Gaus de officiële handeling voor zijn rekening. “Dit is de 39ste shop-in-shop van Royal Canin in Nederland”, aldus Gaus. “Het is een fabrikant van honden- en kattenvoer die rekening houdt met de diversiteit van rassen en leeftijden. Hierdoor is er een heel breed aanbod, met voor elke soort en leeftijd de passende voeding. Royal Canin heeft alleen een shop-in-shop bij kwaliteitszaken. Molen de Roos behoort dus tot de beste dierenspeciaalzaken van Nederland.” Meel- en Dierenspeciaalzaak Molen de Roos is een familiezaak en Koos de Vreede is van de derde generatie. Kort geleden huisde hij met zijn winkel nog in de echte Molen de Roos aan de Phoenixstraat. In verband met de bouw van de spoortunnel moest hij die verlaten. “Ik ben er met de tijdelijke onteigening niet slechter van geworden en dat was ook de bedoeling”, zegt De Vreede. “De winkel kon snel en zonder problemen naar dit pand aan de Wateringsevest verhuizen.” De jubileumdag van Molen de Roos bestond verder uit demonstraties door Martin en zoon Serge Gaus. Belangstellenden konden vragen stellen over hun huisdier en een voedingsdeskundige van Royal Canin gaf voedingsadvies. In de middag zorgde een brassband voor de deur voor nog wat extra gezelligheid. 
Telefoon: (015) - 212 15 89. Internet: www.molenderoos.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12