Kwaliteitsslagerij Leo van Vliet is bekroond met drie keer goud

Algemeen

Patrick Elderhorst en Leo van Vliet tonen trots de oorkondes die behoren bij de gouden bekroning van hun producten gebraden gehakt, Mexicaanse kipfilet en rookworst.

DELFT – Bij Kwaliteitsslagerij Leo van Vliet in de Oude Kerkstraat 9 heerst een feeststemming. Op de 26ste Nationale Slagers Vakbeurs, begin deze maand gehouden in Amsterdam, zijn drie van de producten namelijk bekroond met goud. Het gaat om gebraden gehakt, Mexicaanse kipfilet en rookworst.

De producten zijn door een deskundige jury gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, de consistentie, de samenstelling en natuurlijk de geur en smaak. Om bekroond te worden moet een product dus voldoen aan een aantal strenge eisen. De jury bestond uit keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs. “Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze producten in de winkel te komen proeven en hun eigen oordeel te geven”, zegt Leo van Vliet. “De Mexicaanse kipfilet wordt in elk geval al gebruikt op het ‘Lekkerste Broodje van Nederland’ van het Stads-koffyhuis.” Elk jaar is Kwaliteitsslagerij Leo van Vliet hèt adres om iets bijzonders op tafel te zetten tijdens de feestdagen. Dit jaar is dat niet anders. De kwaliteitsslagerij levert naast eersteklas kwaliteit rund-, kalfs- en varkensvlees ook vele soorten wild en gevogelte op bestelling. Kalkoen, wilde haas, tam konijn, hert, wild zwijn, parelhoen, alle soorten wild en gevogelte zijn mogelijk. Uiteraard kunt u bij de kwaliteitsslagerij ook terecht voor fijne vleeswaren, fondue- en gourmetschotels. Bestellen voor de Kerstdagen kan tot en met donderdag 22 december. Telefoon: (015) 2121878.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12