Afbeelding

Ariane Inden voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

Editie: Week 39, Jaargang 20 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

Ariane Inden liet onlangs bij RODI Media zh vlaggen maken voor de Ariane Inden Flagship Beauty Store & Salons aan de Koornmarkt 72 in Delft om de herkenbaarheid van de schoonheidssalon te vergroten. Ariane Inden is een luxe cosmeticamerk dat een totaal concept van hoogwaardige cosmetica in het topsegment van de markt biedt en wordt verkocht in meer dan tachtig winkels met schoonheidssalons door heel Nederland. Het uitgebreide assortiment bestaat uit anti-ageing huidverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen, make-up en geuren. Ariane Inden maakt gebruik van natuur- en diervriendelijke producten waarmee resultaatgerichte behandelingen worden gegeven. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse met huidcomputer worden de behandelingen afgestemd op het huidtype van de klant.
Wilt u zelf kennismaken met Ariane Inden en genieten van de hoogwaardige cosmeticaproducten? U krijgt nu een Lifting Eye Zone Cream t.w.v. 41 euro 50 cadeau bij een behandeling van 60 minuten (60 euro) op vertoon van dit bericht. Uiteraard kunt u voor meer informatie kijken op www.arianeinden.com of neem contact op via het telefoonnummer 015 – 212 1712. Meer weten over RODI Media zh? Bezoek dan de website ww.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12