Na het werk even een bakkie doen of een biertje halen

Algemeen

DELFT – Het komt nogal eens voor dat bewoners van de wijk Voorhof en omgeving na hun werk nog even langs gaan bij het Snooker en Pool Palace in de Hendrik Tollensstraat 3. Gewoon om even een kop koffie te drinken of een biertje te halen.

Het onderkomen van eigenaar René Koot heeft dan ook voor veel mensen uit de omgeving een soort barfunctie. “Er zijn mensen die elke dag komen”, zegt hij. “Op zich best logisch, want zoiets als dit vind je in deze buurt nergens anders.” 

Niet-leden zijn dus vaak bij Snooker en Pool Palace te vinden, maar natuurlijk vooral ook de leden. Het onderkomen heeft niet voor niets zes snookertafels, vijftien pooltafels en nog eens zeven dartbanen. Dat aantal wordt binnen een half jaar nog eens uitgebreid met vijf extra banen. “Uiteraard is het mogelijk om los een snooker- of pooltafel te huren”, zegt Koot. “Maar wie veel komt spelen kan beter een abonnement nemen.” Er is keuze tussen een abonnement voor een half of een heel jaar. Mensen die voor een VIP-abonnement kiezen kunnen snookeren of poolen tegen het nul-tarief. Ze betalen geen tafelhuur. Wordt u gewoon lid, dan betaalt u een laag bedrag aan tafelhuur. “Ook onze dartbanen zijn erg in trek”, weet Koot. “Veel competitiespelers komen namelijk hier om te oefenen. Als de nieuwe banen er straks zijn is daar nog meer gelegenheid voor.” 

Snooker en Pool Palace is ook een prima onderkomen om iets te vieren met een groep. Een verjaardag met de familie of bijvoorbeeld een personeelsavond. Beneden is een uitstekend wokrestaurant, dus het snookeren of poolen kan worden gecombineerd met lekker eten. 

Telefoon: (015) - 262 56 80. Internet: www.snookerpoolpalace.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12