Afbeelding

RODI Media en Setup Signing slaan de handen ineen

Algemeen

Editie: Week 27, Jaargang 22 |

John Boerboom van Setup en Bram Rontberg van RODI Media zh bv bekrachtigen de samenwerking met een handdruk.

DELFT – Beter een goede buur dan een verre vriend, luidt het gezegde, maar RODI Media en Setup Signing zijn sinds kort goede buren èn één bedrijf.

Beide bedrijven aan de Energieweg zijn gespecialiseerd in hetzelfde werk: beletteren en reclame-uitingen. Twee weten en kunnen meer dan één, dus zijn Set Up Signing en RODI Media zh bv sinds kort samengevoegd in één bedrijf: RODI Setup Signing.


Dit heeft meerdere voordelen. Door bundeling van de krachten kan het gloednieuwe bedrijf z’n diensten nog sneller en flexibeler leveren. Daarnaast kan de kennis die beide bedrijven in de afgelopen decennia los van elkaar opgebouwd hebben, worden gebundeld en nog beter benut. Dat is voor iedereen prettig.


Voor klanten van RODI Setup Signing heeft de bedrijfsovername geen merkbare veranderingen, behalve dan dat het bedrijf hen nog beter tot dienst kan zijn. Klanten houden hun vaste contactpersonen en RODI Setup Signing blijft het vertrouwde adres voor al uw sign-producten. Het bedrijf garandeert de service die iedereen al van de afzonderlijke bedrijven gewend was.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12