Behang met grote patronen is weer helemaal in

Algemeen

De interieurtrends van nu worden onder andere gekenmerkt door knalpaars en grijstinten, zoals te zien is bij Van Bergen Woninginrichting.

Voor de totale inrichting van uw woning bent u al sinds jaar en dag bij Van Bergen Woninginrichting aan het juiste adres. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig weer voor behang. Deze soort muurbekleding raakt steeds meer in zwang en ook daarvoor kunt u bij Van Bergen Woninginrichting uitstekend terecht. Het assortiment behang in de winkel aan de Breestraat 35 is sterk uitgebreid.

Momenteel zie je vooral veel behangsoorten met grote patronen. Daarin is er een grote diversiteit, zodat hier voor elk interieur een goed passend behang te vinden is. In de frisse nieuwe collectie behang neemt het merk Caselio & Casadeco een belangrijke plaats in. In de showroom van Van Bergen Woninginrichting vindt u verder alles om uw woning sfeervol in te richten: gordijnen, laminaat, parket, marmoleum, pvc en tapijt. Hier kunt u zelfs terecht voor binnen- en buitenzonwering. Ook zijn alle benodigde onderhoudsmiddelen hier verkrijgbaar. De aparte showroom voor meubelen aan de overkant van de straat is er niet meer. Wel kunt u bij Van Bergen Woninginrichting nog steeds aankloppen om uw meubelen te laten herstofferen. Tien klanten van Van Bergen Woninginrichting hebben onlangs in de winkel de workshop Moodboard gevolgd. Op deze avond hebben ze onder begeleiding een eigen moodboard, een sfeercollage gemaakt. Vaak hebben mensen moeite goed onder woorden te brengen hoe ze hun interieur precies willen hebben, is de ervaring van de medewerkers van Van Bergen Woninginrichting. Het is dan ook leuk om die mensen, ook met behulp van woonbladen, zelf aan het werk te zetten. De workshop is een groot succes geworden. Van Bergen Woninginrichting heeft ook een vestiging in de Stationsstraat in Pijnacker. Telefoon Delft: (015) - 212 38 06. Internet: www.vanbergenwoninginrichting.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12