Goed voorbereid op het lonkende voorjaar met Rozema Verhuurbedrijf

Algemeen

Het team van Rozema Verhuurbedrijf denkt graag met u mee bij het organiseren van een leuk verenigingsfeest.

DELFT - Lente, zon, warm weer. Het staat gelukkig zo weer voor de deur. Tijd voor voorbereiding en voorpret. Zo ben je goed bezig: je verdrijft de koude nattigheid en je bent tijdig en goed voorbereid op het lonkende voorjaar.

Rozema Verhuurbedrijf aan de Einsteinweg 16 helpt verenigingen graag op weg bij het organiseren van een goed feest. Plannen genoeg. Kampioenschappen, toernooien, familiedagen en –wedstrijden, het EK voetbal, een jubileumviering of gewoon omdat het clubgebouw lekker is opgeknapt, Koninginnedag, meifeesten, begin of einde van vakantieperiodes. En zo kunnen we nog even doorgaan. Kortom: redenen genoeg te bedenken voor een mooi feest en/of evenement. En dat is pret voor jong en oud. 

Voor de kleintjes (en de groten natuurlijk) zijn er ijsjes, zakjes popcorn en suikerspinnen. De ouderen doen zich te goed aan hapjes, koele drankjes en geurige lekkernijen van de barbecue. Dat alles onder sfeervol verlichte parasols, in partytenten en kraampjes. Leuke zitjes voor de dames, statafels in de directe nabijheid van de biertap voor de heren. Iedereen doet het op zijn eigen manier, want er is geen vereniging hetzelfde. Daarnaast kan Rozema Verhuurbedrijf, in samenwerking met een aantal bierbrouwerijen, diverse (fris)dranken en wijnen aanbieden. 

Zo kunt u naast het aanbod van bierbrouwer Heineken nu ook terecht voor andere sterke merken, zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch en Hoegaarden. Rozema Verhuurbedrijf weet als geen ander dat uw gasten houden van goed eten en drinken. Het verhuurbedrijf staat voor u klaar met advies en een vrijblijvende offerte. Misschien kan het u zelfs hier en daar op een idee brengen! Misschien kan Rozema Verhuurbedrijf het nog interessanter voor u maken, want speciaal voor het EK Voetbal is er een aantal verhuurpakketten samengesteld. Kijk voor deze acties en meer op de website. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van meer acties of ontwikkelingen bij Rozema Verhuurbedrijf, dan kunt u fan van de Facebook-pagina worden (klik bovenaan de pagina op 'Vind ik leuk'). Rozema Verhuurbedrijf biedt een compleet concept: zorgeloos, naar uw stijl, sfeer en budget. Telefoon: (015) 2124313. Internet: www.rozemaverhuur.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12