Verzin een slogan en win een fantastisch vuurwerkpakket!

Algemeen

Intratuin is dè vuurwerkspecialist van deze regio. In samenwerking met de krant Delft op Zondag wordt een slogan-actie gehouden waarmee een fantastisch vuurwerkpakket gewonnen kan worden.PIJNACKER – Na de jaarwisseling is de vuurwerk-euforie bij Intratuin Pijnacker aan de Rijskade 1a zeker nog niet voorbij! Het jaar wordt afgesloten met een spetterende lezersactie in samenwerking met de krant Delft op Zondag.

Deelnemers maken kans op het grootste vuurwerkpakket uit de collectie: Safari Trip uit de Diamond Collection. Dit pakket bestaat onder andere uit twee 500-grams cakes, vijf multishot potten en één fontein. Het vertegenwoordigt een waarde van 149 euro. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een originele vuurwerkslogan te verzinnen. Deze mag maximaal zes woorden tellen. De winnaar krijgt niet alleen deze schitterende prijs, maar zijn slogan zal in 2009 ook worden gebruikt in de diverse vuurwerkuitingen van Intratuin Pijnacker. 

U kunt uw slogan mailen naar mailto:info@intratuin.nl?subject=Vuurwerkslogan, onder vermelding van ‘Vuurwerkslogan’. Begin het jaar goed met vuurwerk van Intratuin, dè vuurwerkspecialist van deze regio! Telefoon: (015) 3610000.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12