Vuurwerkspecialisten Robin Harteveld en Tobias Brevé.
Vuurwerkspecialisten Robin Harteveld en Tobias Brevé.

Intratuin en ZENA Vuurwerk, een knalgoede combinatie

Algemeen

PIJNACKER – ZENA Vuurwerk is Belgische vuurwerkmerk dat de afgelopen jaren onder de Nederlandse normen aan een grote opmars bezig is geweest. Het vuurwerk is dit jaar ook aan de collectie van Intratuin Pijnacker aan de Rijskade 1A toegevoegd.

In het Pijnackerse tuincentrum is bijna de volledige collectie aanwezig. ZENA Vuurwerk is populair in Nederland en wordt ook bij Intratuin Pijnacker breed ingezet. "We zijn blij met de komst van ZENA Vuurwerk naar Intratuin", zegt vuurwerkspecialist Robin Harteveld. " We spreken hiermee ook een grote groep vuurwerkliefhebbers aan. Dit merk is vooral aantrekkelijk door de koppelboxen, met diverse potten in een box. Voorbeelden zijn de Kracherblitz en de Original's Finest, daar zul je in je straat zeker de show mee stelen."

Losse potten
In de collectie van Intratuin Pijnacker zijn verder natuurlijk ook een heleboel losse potten, zoals de Crackling Cry 2.0, volgens Robin echt een van de vetste vuurwerkpotten. "Ook daarmee zul je opzien baren", gaat ze verder. "ZENA is vuurwerk van een heel hoge kwaliteit, maar voor een heel scherpe prijs. Alleen te bestellen via de eigen webshop van ZENA en af te halen in het tuincentrum. Daarvoor zijn we sinds dit jaar ZENA-specialist. Maar we zijn ook dealer van onze eigen lijn met de naam Exxclusive, die dit jaar extra is uitgebreid en we hebben ook een eigen uitgebreide collectie koppelboxen." Bestel je ZENA-vuurwerk via www.zenavuurwerk.nl. Kijk voor meer informatie over Intratuin Pijnacker op www.intratuinvuurwerk.nl.