Start-verkoop deelplan Waterwijck in Harnaschpolder

Algemeen

DELFT – Het deelplan Waterwijck van Harnaschpolder Delft (veld 26) bestaat uit 48 ruime ééngezinswoningen. De verkoop van de eerste 25 ééngezinswoningen is afgelopen vrijdag begonnen.

Waterwijck is een landelijk schiereiland in de nieuwe polderwijk, waar ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV (gevormd door Volker Wessels Vastgoed, Grondvest en AM) 48 ruime ééngezinswoningen (36 hofwoningen en 12 singelwoningen) ontwikkelt. De woningen zijn een ontwerp van HDZ Architekten. De naam zegt al genoeg: in Waterwijck speelt water een belangrijke rol. Opslag en afvoer van (regen)water zijn goed geregeld door de vele watergangen, uw toekomstige tuin ligt direct aan het water en kinderen kunnen heerlijk kanoën op de recreatieplas. Bovendien wordt een aanzienlijk deel van de Harnaschpolder ecologisch gebied. Naast veel water zijn in Harnaschpolder alle voorzieningen van een moderne wijk in de buurt: scholen, winkels, sportvelden, kinderopvang, speelterreinen en recreatiemogelijkheden. 

Aan drie zijden omgeven door water ligt Waterwijck als een schiereiland aan de centrale parkzone. De singelwoningen, aan de rand van het eiland, genieten maximaal van het uitzicht op dit park. De hofwoningen op het eiland profiteren zowel van de ligging aan het water als van de hofkwaliteit op het eiland. Het hof is besloten en intiem. Hier is het aangenaam vertoeven en veilig spelen. De woningen hebben allemaal een parkeerplek op eigen erf, de singelwoningen in de achtertuin en de hofwoningen in de voortuin. De meest noordelijke en zuidelijke singelwoningen grenzen in het openbare gebied aan het water. Deze bijzondere plek komt in het ontwerp tot uitdrukking door de toevoeging van balkons boven de watergang. De woningen zijn bovengemiddeld groot en bieden Value for Money. Het basisontwerp is zeer flexibel van opzet en geeft, al dan niet met optionele uitbreidingen, alle mogelijkheden om de woning naar eigen smaak samen te stellen en in te richten. De verdiepingshoge dakkapellen bieden niet alleen daglicht en uitzicht, maar voegen veel bruikbare ruimte toe. Daarmee is het zelfs mogelijk om vijf volwaardige slaapkamers te realiseren. 

Na de start-verkoop kunt u op zaterdag 31 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur de brochures ophalen bij Nelisse Hoebée ERA Makelaars aan de Binnenwatersloot 30 in Delft. Vanaf maandag 2 november a.s. om 8.30 uur worden er opties verstrekt op de woningen. U bent vanaf dit tijdstip welkom bij Nelisse Hoebée ERA Makelaars. Er wordt niet geloot. Er worden direct ter plaatse opties verstrekt. Hierna worden vervolgafspraken gemaakt om de verkoopcondities door te spreken. Uiteraard is alle informatie ook na te lezen op de website www.waterwijckdelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12