Fotobijschrift: De landhuizen van De Meent in het gebied Maaslandse Dam.
Fotobijschrift: De landhuizen van De Meent in het gebied Maaslandse Dam.

Bouw De Meent in Maasland van start

Algemeen

MAASLAND – In het gebied langs het Gaagpad in Maasland wordt door Weboma het project De Meent ontwikkeld, onderdeel van de Maaslandse Dam. Bij voldoende verkochte woningen kan de bouw daadwerkelijk gaan beginnen. Inmiddels is in korte tijd al 50 procent van de beschikbare woningen verkocht. Een topprestatie in het segment waar kopers nu al goed wonen en alleen verhuizen als ze er echt op vooruit gaan. Aan dit criterium blijkt De Meent te voldoen. Het betekent dat er nog slechts vier woningen verkocht moeten worden, om de bouw te laten beginnen. Hiervoor worden momenteel gesprekken gevoerd, maar er zijn nog huizen beschikbaar.
De woningen in De Meent bieden achter de gevels de grootste verrassingen. De Meent bestaat namelijk uit heerlijke landhuizen in een oase van rust, en toch midden in de Randstad. De twintig landhuizen in De Meent in Maasland zullen de toekomstige bewoners veel woongenot brengen, daar is Walter Vermeulen van Weboma van overtuigd. "Wat een voordelen deze landhuizen wel niet bieden", zegt hij. "Allereerst de locatie. Deze is top. Je woont straks in een soort 'Central Park' van de Randstad. Het zijn grote huizen met enorme tuinen. De woningen liggen in U-vorm om een waterpartij heen, temidden van de weilanden van Midden-Delfland. Elke woning heeft minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. Voor wat betreft de indeling van de woningen, zijn er veel individuele wensen mogelijk. Zelfs aan de buitenzijde is er keuze uit onder andere verschillende kleuren gevelsteen."
De landhuizen in De Meent zijn onderverdeeld in verschillende types met diverse prijsklassen. Het gaat in volgorde van woonoppervlakte om de types Akelei, Berberis, Cipres, Distel en Espen. De prijzen van de woningen variëren van 599.900 euro VON voor het type Akelei tot 349.900 euro VON voor het type Espen.
De verkoop van de woningen is in handen van Santen & Gasille Makelaars. Telefoon: (0174) 297741 of internet: www.maaslandsedam.nl.