Afbeelding

Smits Designcenter voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

Editie: Week 11, Jaargang 21 |

Meer weten over RODI Media zh? Bezoek de website: www.rodimediazh.nl.

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.

RODI reclame & belettering verzorgde onlangs de belettering van de nieuwe meubelwagen van Smits Design Center. Met deze wagen vervoert Smits meubelen, shutters, tapijt en gordijnen. Daarvoor zijn diverse voorzieningen aangebracht. René Sjerp werkt al bijna 14 jaar in de stoffering. Hij weet als geen ander welke eisen aan zo’n auto gesteld worden. Hij is dan ook nauw betrokken bij de keuze ervan. René: “Ik heb in de loop der jaren veel meubelauto’s gezien, maar dit is het summum voor ons werk. Wij vervoeren alleen kwaliteitsproducten, mooie banken in leer of stof. Dat moet natuurlijk wel zonder beschadigingen gebeuren. De binnenkant is daarom geheel gestoffeerd om alle mogelijke beschadiging te voorkomen. Gordijnen kunnen aan speciale haken opgehangen worden om kreuken tegen te gaan.”

Meubeldekens worden in een speciale opbergruimte in de aerodynamische kap boven de cabine opgeborgen worden. De meubelwagen is voorzien van de laatste technische snufjes, vlakke laadvloer en windvanger. Fiat Preuninger leverde deze auto en wenst Smits Designcenter veel plezierige kilometers. Iedereen kan goed zien dat Smits Designcenter dealer is van Jori en Leolux. De Jori Idaho pronkt op een zijkant. Jori Idaho is een TV-zetel waarbij voeteneind en rugleuning afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, ideaal om TV te kijken of een boek te lezen. Van Leolux worden diverse modellen getoond. Tweede Paasdag tijdens de voorjaarshow kunt u de nieuwe meubelwagen bekijken. Aan het Smits Design Center Delft vindt u de complete collectie Leolux en alle relaxfauteuils van Jori. Smits adviseert graag hoe u deze producten in uw interieur toe kan passen.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12