Afbeelding

Bouw van nieuw uitvaartcentrum in de Wippolder is begonnen

Algemeen

Editie: Week 45, Jaargang 22 |

Maandag ging de eerste paal van het nieuwe uitvaartcentrum De Schakel de grond in.

DELFT - Na ruim anderhalf jaar van praten, aanvragen, overleggroepen en inspraak is afgelopen maandag de eerste paal geslagen voor de aanbouw van het voormalig  jeugdhonk aan de Muyskenlaan 1 in Delft, waar een kleinschalig uitvaartcentrum wordt gerealiseerd


Dit wordt een centrum waar nabestaanden in huiselijke sfeer afscheid van hun dierbare kunnen nemen. Bert en Cheryl van Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg zullen zich daar vestigen en tevens kantoor houden. Het uitvaartcentrum is voor iedere Delftenaar, waar en door wie zij de plechtigheid ook laten verzorgen, benadrukken de twee. Voor iedere uitvaartondernemer is het mogelijk deze opbaargelegenheid aan te bieden. “Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg is veel dank verschuldigd aan diverse ambtenaren van de Gemeente Delft, voormalig eigenaar van de grond en het pand”, laten Bert en Cheryl weten. “Ook het aangrenzende pand van Humanitas heeft haar volledige medewerking verleend. Wij zijn hier erg dankbaar voor. Voor de Wippolder wordt dit een aanvulling. Het open karakter van het uitvaartcentrum nodigt uit tot zomaar binnenlopen. Als naam voor het uitvaartcentrum hebben wij  voor ‘De Schakel’ gekozen. Wij hopen dat de inwoners van Delft en omstreken ons weten te vinden.”

De Schakel wordt voor iedereen toegankelijk en bereikbaar . Familie is hier tijdens het condoleancebezoek en tijdens het afscheid nemen als enige in het uitvaartcentrum, zonder dat er andere families rondlopen die niet zijn uitgenodigd. In alle intimiteit is er dus de mogelijkheid om afscheid te nemen en samen te zijn. “De laagdrempeligheid en persoonlijke begeleiding is iets waar wij trots op zijn en we denken dat dit wordt gewaardeerd. Bij Yarden & van Proosdij Uitvaartzorg verzorgen wij elke uitvaart met de meeste zorg en aandacht. Ongeacht waar u verzekerd bent: Uitvaartcentrum De Schakel staat voor u open. Mocht u vragen hebben dan kunt u dag en nacht contact met ons opnemen”, laten Bert en Cheryl weten. Bert is bereikbaar via 06-30776650, Cheryl via 06-23132924.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12