Bike Totaal Wijtman Tweewielers blij met bekroning

Algemeen

Het team van Bike Totaal Wijtman Tweewielers springt een gat in de lucht na de uitverkiezing tot Beste Winkelketen van 2010 in de categorie Fiets & Vrije Tijd.

DELFT – Bike Totaal is uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van 2010 in de categorie Fiets & Vrije Tijd. De Delftse winkel Wijtman Tweewielers aan de Westlandseweg 17 behoort ook tot deze keten.

De factoren service en personeel bepalen voor 45 procent de prestaties binnen deze categorie en hierop laat Bike Totaal de concurrentie ver achter zich. De verkiezing tot Beste Winkelketen van het jaar is een initiatief van de ING Retail Jaarprijs. Jaarlijks kunnen consumenten hun favoriete winkelketens in diverse categorieën benoemen en beoordelen op negen punten, waaronder het assortiment, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het personeel, service en prijs-kwaliteitverhouding. Dit jaar namen meer dan 596.000 consumenten aan het onderzoek deel. Daarmee is het één van de grootste consumentenonderzoeken van Nederland. In de categorie Fiets & Vrije Tijd blijken consumenten vooral te kiezen voor winkels die een goede service bieden en uitblinken met deskundig en klantvriendelijk personeel. Juist op deze punten liet Bike Totaal haar concurrentie ver achter zich. Arthur Wijtman van Bike Totaal Wijtman Tweewielers is heel blij met het voor de tweede keer winnen van deze prijs. “We werken keihard en doen ons uiterste best om de klant te helpen bij het maken van zijn keuze. Het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. De consument kiest duidelijk voor vakbekwaam personeel en stelt een goed advies en een goede service op prijs. Ook in tijden van recessie en prijsdruk.”


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12