Nieuwe grachtenpanden aan de Schie

Algemeen

Overschiesekade is een uniek project langs de Schie in Schiedam.

SCHIEDAM - Langs de Schie in Schiedam is Schouten & De Jong Projectontwikkeling B.V. in samenwerking met Bouw- en aannemersbedrijf Schouten B.V. begonnen met de verkoop van het unieke project Overschiesekade aan de Overschiesestraat in Schiedam. Een project van elf duurzame grachtenpanden. De woningen krijgen een klassieke achttiende-eeuwse uitstraling, maar ze herbergen het comfort van nu.

De bijzondere en gedetailleerde gevels sluiten naadloos aan bij de panden aan de Singel en het naastgelegen Proveniershuis. Vanuit de woningen is het uitzicht imposant. De panden liggen aan een nieuwe wandelpromenade die het oude, historische centrum van de stad verbindt met het station. De prijs (vanaf nog geen € 300.000) is zeer aantrekkelijk. Elk pand heeft z’n eigen charme en is eigentijds ingedeeld. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een op het zuiden georiënteerde tuin. Op de eerste etage worden drie (slaap)kamers en een ruime badkamer gerealiseerd en standaard worden alle woningen met een ruime zolderkamer op de tweede verdieping opgeleverd. 

Kijk op www.overschiesekade.nl voor meer informatie of neem contact op met de makelaar. Bel naar (010) - 246 44 44. Vraag tevens naar de subsidiemogelijkheden van € 8.000 per woning.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12