Marcel van der Heijden stopt na dit seizoen bij Hudito

Algemeen

DELFT – De Heren van Hudito promoveerden vorig seizoen met 64 punten naar de Overgangsklasse, waar het op dit moment zesde staat. Ondanks dat het team, club en begeleiding positief zijn wil trainer/coach Marcel van der Heijden geen ja zeggen tegen een derde seizoen.

“Dat was een moeilijke beslissing, maar ook dat hoort bij mijn verantwoordelijkheid. We zijn met een fantastische periode bezig, met een team met veel potentie. Gezien het volle competitieprogramma van 27 februari tot en met 8 mei heb ik gekozen om nu al duidelijkheid te creëren, waardoor alle partijen verder kunnen kijken naar de toekomst,” aldus Marcel van der Heijden. 

Hudito en Van der Heijden kijken samen met veel voldoening terug op deze succesperiode. “Vanaf het begin is er een geweldige samenwerking geweest. Dat heeft mooie resultaten als een kampioenschap in de Eerste Klasse en promotie opgeleverd. Ook hebben we veel nieuwe spelers mogen verwelkomen, er staat een goed en energiek team. Momenteel is de sterke positie in de Overgangsklasse het uitgangspunt om dit seizoen samen succesvol af te maken. Hierna richten we ons op het volgende seizoen”, meldt de Top Hockey Commissie Hudito. 

Vandaag (zondag 27 februari) starten de heren de tweede helft van de competitie. Na een sterke voorbereiding daarop, die zich onder meer met een trainingskamp in Milaan afspeelde, moeten de mannen het succes van de eerste helft van de competitie zien vast te houden. De wedstrijd tegen Aeolus is direct een goede graadmeter, omdat deze ploeg één plaats boven Hudito staat.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12