Berelekker eten vanaf deze week thuis bezorgd

Algemeen

De rode scooters en helmen met grote berenoren maken de bezorgers van de Bezorgbeer een ludieke verschijning in het verkeer.

DELFT – De Delftse Beren-eetcafés Breintje Beer en Billy Beer hebben gezelschap gekregen van de Bezorgbeer. Bij de Bezorgbeer aan de Neringstraat 23 kunnen vlees- en visgerechten voor thuis of op het werk worden besteld. De Beren-eetcafés zijn al 25 jaar een begrip en vanwege dit succes werd in 2001 in Rotterdam ook een bezorg-variant opgericht.

De Delftse Bezorgbeer is inmiddels de tiende vestiging in het land. Er wordt ingesprongen op het hectische bestaan van de consument. De franchisenemers en echtparen Wendy & Leon Vermeulen en John & Willeke Bruins openen hiermee hun derde Bezorgberen-vestiging in twee jaar tijd: “De Bezorgbeer is een echte succesformule, dat blijkt wel met inmiddels al tien vestigingen. Voor ons is dit de derde vestiging die wij franchisen. Wij zijn trots dat wij Delft nu ook mogen bedienen van de lekkere Berengerechten.” 

Berelekkere spare-ribs en saté staan op het menu van de Bezorgbeer, maar ook voor een gezonde maaltijdsalade of botermalse biefstuk draait de Bezorgbeer zijn pootje niet om. Ook een bittergarnituur, voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel of een onverwacht feestje, en kindermenu’s behoren tot de mogelijkheden. De menukaart van de Bezorgbeer is toegespitst op thuisbezorging en daardoor iets anders dan de menukaart van de Beren-eetcafés. Als bijgerecht bij de vlees- en visgerechten staan frites ook bij de Bezorgbeer op nummer één. De Franse frites en Spicy XL-frites van de Bezorgbeer blijven vier tot vijf keer langer warm en krokant dan normale frites. 

De rode scooters en helmen met grote berenoren maken de bezorgers een ludieke verschijning in het verkeer. Ook in Delft fleuren zij vanaf 23 maart het straatbeeld op. Bestellen kan via: www.bezorgbeer.nl of via (015) - 262 00 26 of (0888) 777 666 (landelijk telefoonnummer tegen lokaal tarief). Bestellingen kunnen telefonisch tussen 16.00 uur en 21.30 uur worden doorgegeven en via internet gedurende de gehele dag.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12