Cartridge Corner hervult uw cartridges op een nieuw adres

Algemeen

Hans van Dijk verwelkomt u graag in de nieuwe winkel van Cartridge Corner aan de Krakeelpolderweg.

DELFT – Veel mensen besparen zich heel wat geld door hun inktcartridges te laten hervullen. Dat is niet alleen goedkoper dan om steeds een nieuwe cartridge te kopen, maar het is ook beter voor het milieu. Al ruim vijf jaar kunt u hiervoor terecht bij Cartridge Corner van Hans en Ellen van Dijk.

De winkel is onlangs verhuisd van het Achterom naar de Krakeelpolderweg 44. Een belangrijke reden voor deze verhuizing vormde de verminderde bereikbaarheid door de werkzaamheden aan de Kapelsebrug. “Daarom hebben we voor deze pas heringerichte, aantrekkelijke winkelstraat gekozen”, zegt Van Dijk. “Het is een levendige straat met bovendien prima parkeervoorzieningen. Er zijn nu al veel mensen even binnen komen lopen om te kijken wat voor winkel dit precies is.” Voor de vaste klanten van Cartridge Corner is dat natuurlijk al heel lang duidelijk. Aan de bedrijfsvoering is dan ook niets veranderd. “We hervullen en verkopen cartridges, zowel inkt- als lasercartridges”, zegt Van Dijk. “Dat gebeurt machinaal en niet handmatig, waardoor de originele cartridge zo dicht mogelijk kan worden benaderd. 

Daarnaast hebben we printers in de verkoop. We geven de klant graag advies om zo voordelig mogelijk te printen. We geven trouwens 100 procent garantie op alle spullen die we verkopen. Dat betekent dat de klant altijd zijn geld terug krijgt als het niet goed is.” Mensen die ziek of slecht ter been zijn, kunnen ook gebruik maken van de bezorgservice van Cartridge Corner. U belt op, de cartridge wordt opgehaald, hervuld en weer thuisbezorgd. Hier wordt wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Breng snel een keer een bezoek aan de nieuwe winkel. Telefoon: (015) - 212 00 50. Internet: www.cartridgecorner.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12