Afbeelding

Huis te koop: Caspar Fagelstraat 68, Delft

wonen

Editie: Week 21, Jaargang 21 |

Sfeervolle driekamer benedenwoning in de gewilde wijk Hof van Delft

DELFT – Tim Batist en Anese Spreen wonen nu precies zes jaar in deze driekamer benedenwoning. Hij komt oorspronkelijk uit Naaldwijk en zij uit ´s-Gravenzande. Doordat ze er veel kwamen, zijn ze een beetje verliefd op Delft geworden. Ze gingen hier op huizenjacht en na achttien huizen bezocht te hebben, besloten ze dit te kopen.
Ze hebben het jaren dertig huis meteen flink onder handen genomen. Het heeft hierdoor een heel moderne uitstraling gekregen, maar wel zijn er diverse originele details bewaard gebleven. Bijvoorbeeld de prachtige granitovloer in de gang, houten kozijnen en paneeldeuren. “Het leuke van deze woning is, dat niet alles recht-toe-recht-aan is”, zegt Tim. “In de woonkamer is er bijvoorbeeld een heel schuine wand. De vloerlegger had door de schuine wanden nogal wat zaagwerk, maar door het hele huis ligt er een prachtige (laminaat)vloer.”
De woning heeft een tamelijk aparte vorm, maar is toch heel praktisch ingedeeld. De woonkamer is heel licht en biedt aan de voorzijde een leuk uitzicht op het pleintje op de hoek van de Caspar Fagelstraat en de Jacob Catsstraat. In de ruime woonkamer zit een handige inbouwkast. Aan de achterzijde is er een open woonkeuken met inbouwapparatuur, namelijk een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, een vijf-pits gaskookplaat en een combi-oven. De keuken heeft grote praktische lades. De aparte provisiekast is 1.03 bij 1.40 meter en deze is direct vanuit de keuken bereikbaar. “Eigenlijk is alles nieuw, we hebben toen we hier kwamen wonen alles opnieuw laten doen”, zegt Anese.
De reden dat ze nu willen verhuizen is het feit dat Anese in verwachting is van hun tweede kindje. Voor één kind biedt deze woning meer dan genoeg ruimte, maar ze willen nu toch wel graag naar een ééngezinswoning. “We weten nog niet precies waar we heen gaan, maar wel dat we het liefst hier in de buurt willen blijven”, zegt Tim. “In de wijk Hof van Delft heb je ook heel leuke ééngezinswoningen.”
Deze woning heeft aan de voorzijde een slaapkamer van 3.20 bij 4.02 meter met een schuifdeurenkast. Hiernaast is er een ruime berging (3.00 bij 1.00 meter) met de opstelplaats van de CV-ketel (2004). Aan de overloop grenst verder een moderne badkamer van 2.31 bij 1.80 meter, voorzien van een toilet, een wastafelmeubel en een ligbad. “De overloop aan de achterzijde van de woning heeft een wasruimte (met plaats voor de wasmachine en de droger) en een slaapkamer van 1.87 bij 3.50 meter. Hier is ook de toegang tot de achtertuin. In de ruim 14 meter diepe achtertuin kun je vrijwel de hele dag van de zon genieten. De houten berging is 2.85 bij 1.55 meter.
Deze woning ligt in de gezellige wijk Hof van Delft, letterlijk op de hoek van de Caspar Fagelstraat en de Jacob Catsstraat, aan het gezellige pleintje. Buurtwinkels, supermarkten, openbaar vervoer en het Wilhelminapark zijn op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het station en uitvalswegen. Winkelcentrum De Bogaard in Rijswijk is ook makkelijk bereikbaar. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur!
De vraagprijs voor deze woning is € 210.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 2132441 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12