Afbeelding

Al zeven jaar Lekker in je Vel met Hart en Ziel

kijk op de wijk

Editie: Week 21, Jaargang 23 |

Rianne Collignon geeft op zaterdag 30 mei een Lekker in je Vel Middag in Buurthuis Het Voorhof.

DELFT - Om haar zevenjarig bestaan te vieren houdt Helderziende Heler Rianne Collignon op zaterdag 30 mei een Lekker in je Vel Middag bij Buurthuis het Voorhof. Deze middag staat in het teken van weer lekker in je vel zitten en te kunnen genieten van het leven. “Het wordt echt een feestje”, zegt Rianne Collignon, “want we gebruiken die middag meditatie, massage en EFT om weer te gaan stralen.”

Inschrijven kan per e-mail of telefonisch. “Naast deze heerlijke middag blijft het natuurlijk ook altijd mogelijk om langs te komen voor je eigen sessie, bijvoorbeeld als je graag hulp wilt om doelen te bereiken of kampt met gezondheidsproblemen”, zegt ze. “Veel cliënten zeggen: had ik maar eerder een sessie geboekt.”

“In onze maatschappij wordt er immers zoveel druk op ons gelegd en er is weinig ruimte te bekijken of je de weg die je loopt nog wel ziet zitten. Veel mensen lopen rond met enorme energiezuigers, zoals stress, onverwerkte emoties, frustratie en lichamelijke blokkade en voelen zich continue tekort schieten. Maak gebruik van Hart en Ziels online lesomgeving om workshops, cursussen of detox programma’s te volgen en op je eigen tempo thuis weer de balans terug te vinden of kies voor persoonlijke sessies om dit probleem blijvend op te lossen en te genieten van meer energie en positiviteit”, zegt Rianne.

Je kunt altijd kosteloos telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 19.00 en 20.00 uur via (06) 105 213 51.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12