Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 18, Jaargang 23 |

De sociëteit Het Meisjeshuis is een vereniging die gelegenheid wil bieden tot bijzondere ontmoetingen. Elke woensdag is aan de Oude Delft 112 vanaf 17.30 uur een borrel, gevolgd door een inhoudelijk programma. Niet-leden wordt een bescheiden bijdrage van 5 euro gevraagd. Mail voor meer informatie naar programma@societeithetmeisjeshuis.nl.

Het Taalhuis in de Bibliotheek Oostland bestaat alweer een half jaar en is op zoek naar taalvrijwilligers die taalvragers kunnen helpen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.bibliotheekoostland.nl.

Open Coffee Delft gaat woensdag 6 mei van 09.00 uur tot 11.00 uur op de koffie bij Buurthuis Het Voorhof  aan het Herman Gorterhof 165 in. Ondernemers kunnen hier dan op een laagdrempelige manier netwerken. Toegang is gratis en aanmelden niet nodig. Mail voor meer informatie naar info@mariska-van-vondelen.nl.

The Basin Street Jazzband treedt dinsdag 5 mei vanaf 21.00 uur op bij Jazzclub The Five. Locatie: Partcentrum Kok, Delftechpark 29 in Delft. De entree bedraagt 8 euro.

Dansvereniging Dancin’ Delft bestaat 10 jaar en viert dat zaterdag 27 juni met de voorstelling ‘TIEN’. Deze vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg aan de Generaal Spoorlaan 10 in Rijswijk en duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Zie voor meer informatie www.dancin-delft.nl.

In Wijkcentrum De Wending aan de Raamstraat 67 in Delft is zaterdag 2 mei vanaf 20.00 uur een Moederdagbingo met leuke prijzen en lekkere hapjes. Boekjes zijn vanaf 5 euro 50 verkrijgbaar.

In de winkel van de Kraal & Mineraal aan de Hippolytusbuurt in Delft is woensdag 6 mei vanaf 14.00 uur een leerzame workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Aan de hand van de stenen in de winkel vertelt een medewerker over het ontstaan van de gesteentes. Deelname kosten 3 euro 50. Zie voor meer info www.facebook.com/dekraalenmineraal.

Dinsdag 19 mei vindt van 17.00 uur tot 23.00 uur de eerste editie van de Mekel Markt plaats. Deze lifestyle markt, die een mix zal zijn van creativiteit, lekker eten en muzikaliteit, vindt plaats rondom de aula van de TU Delft. Bezoekers kunnen rondstruinen over de markt, maar ook genieten van live-optredens van The Indien en singer-songwriters of een film kijken in de openluchtbioscoop. De toegang is gratis. Zie voor meer informatie www.sc.tudelft.nl.

De Familie Duijndam van de 5-sterren Manege de Prinsenstad organiseert zondag 3 mei van 09.00 uur tot 16.00 uur een sfeervolle Lente Fair, met bekende hengsten, professionele dressuur- en springshows, een indrukwekkende carrousel, aangespannen Friezen, een demonstratie schapen drijven en een wervelende stuntshow als afsluiter van de middag. Tevens zijn er allerlei fraaie stands en een fancy fair en kinderen kunnen actief en creatief bezig zijn. De toegang is gratis. Kijk voor het complete programma op www.manegedeprinsenstad.nl.

Woensdag 3 juni organiseert de poli Oogheelkunde van het Reinier de Graaf een voorlichtingsbijeenkomst over Macula degeneratie. Dit vindt tussen 17.30 uur en 19.00 uur plaats in de Kapellezaal van het H-gebouw van het Reinier de Graaf. De toegang is gratis.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12