Afbeelding

Corinne de Vreede: het goedlachse visitekaartje van RODI Media

vaste rubrieken

Editie: Week 50, Jaargang 22 |

DELFT – Op welke manier je ook contact zoekt met RODI Media zh, je komt altijd terecht bij Corinne de Vreede. Al 13 jaar lang neemt de sympathieke Rijswijkse de telefoon op.

“Als mensen 015-2143912 draaien, dan komen ze automatisch bij mij terecht”, legt ze uit. “Meestal zijn het vragen naar producten, maar een enkele keer krijg ik van iemand klachten. Bijvoorbeeld over de bezorging van de krant Delft op Zondag. Je snapt dat er een enkele keer wel eens iets fout gaat bij die bezorging. Terecht dat mensen dat laten weten, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de krant de volgende week weer op de mat valt, zoals het hoort.”
Corinne stelt alles in het werk om bellers zo snel mogelijk door te verbinden met de persoon naar wie ze op zoek zijn. “Ik heb er zelf altijd een geweldige hekel aan om drie, vier keer te worden doorverbonden voordat ik op de plaats ben waar ik wil zijn. Ik streef er in mijn werk dan ook naar mensen in een zo kort mogelijke tijd door te schakelen met de juiste collega.”


Ook mensen die aan de balie komen aan de Energieweg 3 worden door Corinne ontvangen. “Ik vind de rechtstreekse contacten met onze klanten heel leuk. Mensen die een praatje komen maken aan de balie en die kaarten komen halen voor de Delftse Kerstconcerten; daar geniet ik van.  Nu we het toch over de Kerstconcerten hebben, volgende week tijdens de Delftse Kerstconcerten in de Oude Kerk treed ik op als gastvrouw voor de VIP’s. Dat vind ik leuk!”


Naast de rol als gastvrouw en uithangbord van RODI Media beheert Corinne onder meer de debiteuren- en crediteurenadministratie van het bedrijf. “Ik doe bijvoorbeeld de facturatie, incasso’s, inboeken van inkoopfacturen en zorg ervoor dat de betalingen worden gedaan en ook binnen komen. Best veel werk, maar omdat ik in een heel gezellig team mag samenwerken vliegen de dagen om.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12